[]

Sevgili İzmirliler, dikkat! :)

Selamlar.

Önümüzdeki salı günü öğle saatlerinde İzmir'de olacağım ve gece de uçuşum var. Bu zaman zarfı için siz sevgili İzmirlilerin rehberliğine ihtiyaç duymaktayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Öncelikle zamanım çok, otogardan şehir merkezine gidip İzmir'i bi dolaşmak istiyorum. Ama elimde büyük bi bavulum var. Bunu izmir merkezinde emanet edebileceğim bir yer var mıdır?

2. Otogarla başlayıp havalimanında sona eren bavulumu da emanet edebileceğim nasıl bir gezme rotası önerirsiniz? (bu rotada kıbrıs şehitleri-konak-kemeraltı-alsancak olmayacak, çünkü daha önceden oraları gezdim)

not: aracım yok, toplu taşıma kullanaraktan.

 
artık izmirde yaşamayan bir izmirli olarak şu kadar söyleyebilirim, öğlen varış gece uçuş arası, önceden görmüş olduğun yerler dışında bir yeri gezmen pek olası değil gibi. zaten izmirde bunların dışında da çok gezip görülecek yer yok. teleferik açılıyor gibi bir şey okudum burda, bir ihtimal oraya uğrayıp üçkuyular civarından havaalanına devam edebilirsin ama orada da ancak çay içmeye vaktin kalır.


  • freya  (30.07.15 20:09:46) 
o zaman karşıya geçip karşıyaka bostanlı turu yapabilirsin. bavul konusunda bildiğim emanetçi yok o güzergahta. öğle sıcağında pek keyifli olmaz bu aralar izmir.


  • oku oku yazar ol  (30.07.15 20:58:34) 
güzergahımda yok demişsiniz ama alsancak garda dijital emanet dolapları var boy boy.


  • Phoebe  (30.07.15 22:44:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.