[]

[ istanbul ] En iyi Hamamlar?

Erasmus öğrencilerini hamama götürmeyi düşünüyorum, beşiktaş ve taksim e yakın olsun.. öğrenci işi olsun tutup da kişi başı 20 30 TL vermeyelim, ücretler nasıl ve ortalama üstü bi yer adı nedir? :)




 
üsküdarda çinili hamam var. ama kese yaptırırsanız bahşişlerle beraber 25 tlden aşağı çıkamazsınız. daha da ucuz bir yer için bahşiş vermemeniz gerekiyor. (herif 5 tl bahşişi beğenmemişti öyle diyim)


  • darknum  (21.09.09 13:49:39) 
galatasaray hamamı
Erkekler kısmı Tel: 0212- 252 42 42 Bayanlar kısmı Tel: 0212- 249 43 42
üsküdar çinili hamam
1648 yılında Kösem Sultan tarafından yaptırılan Üsküdar'daki Çinili Hamam'ın kadınlar ve erkekler için iki ayrı bölümü var. Uzun süre harap durumda ve kapalı olan Çinili Hamam, 1964'te özel mülkiyete geçtikten sonra tamir edilmiş ve tekrar hizmet vermeye başlamış. Erkekler kısmında sauna da olan hamamın kadınlara ait kısmı haftanın yedi günü 08.00- 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, erkekler için 07.00-22.00 saatleri arasında açık. Çinili Hamam tarihi hamamlar içinde özgün yapısını koruyabilmiş, modernleşme adına tahrip edilmemiş ve gerçekten yıkanıp rahatlamak için gidebileceğiniz bir hamamdır. Adını külliyesinin bir parçası olarak yer aldığı Çinili Camii'nden almaktadır. Tel: 0216 553 15 93 (erkekler bölümü) 0216 334 97 10 (bayanlar bölümü)
  • jamswety  (21.09.09 13:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.