[]

istanbul'da toplu taşıma araçları ve kalabalık yerlerden korkan var mı?

son günlerdeki olaylar, emniyetten yapılan uyarı ve dün büyükçekmece'de yakalanan cephane yüklü araçtan sonra iyice korkar oldum ben. avcılar'da oturuyorum ama haftasonları kalabalık ve turist olan yerlerde (taksim, sultanahmet, kadıköy, beşiktaş falan) geziniyorum öyle, yorulunca tramvay veya metrobüse binip son durağa kadar gidip gelirim (klimalı araçlarda hem istanbul'u geziyorum hemde yol boyu kitap okuyup müzik dinliyorum beyin bedava), tek eğlencem buydu fakat son 1-2 haftadır eve kapattım kendimi, hatta geçen hafta için 10-15 kişilik bir arkadaş grubunu tarihi bir mekan ziyareti için organize etmiştim sonradan iptal ettim, başlarına bir şey gelir falan ömür boyu vicdan azabı çekerim diye. hatta ve hatta birkaç gündür metrobüs ve tramvay kullanmak zorunda olduğum bir iş ver erteleyip duruyordum, bugün gözümü karartıp gitmeye karar verdim, ne olacaksa olsun artık dedim! :)

hayır normalde tırsak biri de değilim gözüm karardır ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. neyse işte bende durum böyle, fazla mı abartıyorum yoksa benim gibi kabuğuna çekilip dışarı çıkmaya korkan var mı?


 
yalnız değilsiniz.
ben ve birçok arkadaşım bu durumdayız. günlerdir kadıköy'den ayrılmıyorum. en fazla vapur otobüs kullanıyorum karşıya geçmek durumundaysam.

  • abukkraker  (30.07.15 12:51:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.