[]

Yağ şişelerinin içini nasıl temizliyorsunuz.

Soru başlıkta olup,Google'a sordum önce ama tatmin edici cevap alamadım sizin tekniklerinizi öğrenmek istiyorum.




 
temizlemiyorum


  • ayrıl coco  (30.07.15 12:26:40) 
temizlemiyoruz.

bi tane yağ bidonumuz var, ondan 1 litrelik yağ şişesine boşaltıp boşaltıp kullanıyoruz. bittikçe üstüne ilave ediyoruz yani. tortu bidonda kalıyor böylece, şişe temiz kalıyor. ama arada dışını sıpsıcak su ve prille yıkıyorum tabi ki.
  • halanne  (30.07.15 12:35:16) 
ben içine biraz deterjan damlatıyorum. üzerine su. deli gibi çalkalıyorum. ardından otuz kere falan su koyup boşaltıyorum. sonra temiz olması için biraz dua ediyorum. temizlenmiş oluyor.


  • allineed  (30.07.15 12:37:50) 
@allineed gibi sıvı deterjan ile çalkalayıp sonra bulaşık makinesine atıyorum. tertemiz çıkıyor.


  • teknikekip  (30.07.15 12:42:17) 
sıcak Bir adet yağ sökücü veya pril işinizi görür. Sıcak suyu ve deterjanı karıştırıp şişenin içinde biraz bekletin. o yağı iyice çözsün. sonra şişeyi çalkalayın. sonra da 5 bidon suyla durulayın ki kimyasal kalıntılar yemeğinize karışmasın. ben böyle hallediyorum.


  • hayvanlar gibi yazar  (30.07.15 12:45:03) 
Limon


  • safsafinaz  (30.07.15 13:01:20) 
bir kaç damla fairy üzerine sıcak su. bekletip çalkalayıp bulaşık mak. ne koyuyorum pırıl pırıl çıkıyor. ama içini ekstra duruluyorum içim rahat etmiyor.


  • yue  (30.07.15 13:39:48) 
şöyle bir yöntem var.

www.youtube.com
  • Bysb  (30.07.15 13:46:33) 
şişe sıcğa dayanıklıysa lavabo açıcı granüllerden çok az döküp kaynama sıcaklığındaki suyu hafifçe ekleyerek kalıntı yağı sabunlaştırabilirsin. tehlikeli bir işlemdir ama çözüm kesin.
buharını soluma, elini yakma, sıcak suyu kapalı şişede çalkalama, o beyaz madde kostik olup koroziftir, eline sürersen sen de sabunlaşırsın. düşük konsantrasyonlarda çalış. falan fistan.

  • kargn  (30.07.15 13:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.