[]

Boğaz şişmesine ne iyi gelir?

Yutkunurken epey zorluk çekiyorum.

Kullanıp faydasını gördüğünüz yöntemleri yazar mısınız?


 
bir bardaga biraz bal koy. içine balı sıvı hale getirebilecek kadar limon sık.
acı bir karabiber de ekle. (ben silme 1 çay kaşıgı dolusu falan yapıyorum. ama acı severim ondan da kaynaklı olabilir :)
iyice karıştır ve iç.
yutkunamama halimi direkt geçiriyor benim.
  • 65 derece  (30.07.15 10:37:20) 
adaçayı iç


  • yue  (30.07.15 10:45:03) 
doktora gitmek. %100 calisti bugune kadar.


  • hjarteblod  (30.07.15 10:48:54) 
Mebucain naneli pastil.


  • hadi insallah ya  (30.07.15 11:02:43) 
Bademcik iltihabı yani tonsillit muhtemelen.

Tantum gargara yada majezik sprey boğaz fısfısları seni rahatlatır ,ateş oluyorsa aferin alabilirsin . Geçmeyecek durumda isen önce ağız daha da alırsa Im yolla antibiyotik alabilirsin. Herşeyden önce doktora gitmeni tavsiye ederim . Yılda kaç kere böyle olduğun tedavide önemli bir adım
  • herkese saygili deist  (30.07.15 11:19:24) 
dondurma ye, böylece yıllardır uzun süren bir boğaz ağrım olmadı, başta bende inanmayıp çok süründüm, uzun uzadıya tatlı kaşığıyla ve yavaş yemek gerekiyor püf noktası bu.


  • su birikintisi  (30.07.15 11:41:30) 
soğuk tüketmek aslında doğru olan ama mantığa ters gibi tınlayan bir şey.
bileğinde filan ödem olunca hemen buz koyuyoruz ama ödem boğazda olunca hemen sıcak içiyoruz. ona da soğuk iyi gelir.
zaten hava da çok sıcak. soğuk iyidir.
  • d e j i n  (30.07.15 15:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.