[]

Küçükçiftlik Park'ı Nasıl Bilirsiniz?

Şimdi Ağustos'ta burda annemin çok severek dinlediği birinin konseri varmış. Kendisinin doğum günü (yaş 50 ortaları bu arada) de yaklaşık olarak o zamanlara denk geliyor. Sizce bir sürpriz yapıp konser bileti alayım mı?

tamam kadın çok sevinir filan ama Küçükçiftlik Park'ın yapısı nasıldır, araştırdığıma göre gidersek sürekli ayakta duracağız filan. Ben de daha önce hiç gitmedim, sahneyi filan görebilir mi zevk alır mı kararsız kaldım.

Daha önce gitmişlerden ve fikri olanlardan tavsiye bekliyorum.

Teşekkürler

 
ne konseri? bazı konserler oturmalı olabiliyor.


  • tepedeki psychedelic adam  (30.07.15 10:01:58) 
biletixte satılıyorsa sahne planı, oturma planı gibi bilgiler oluyor aslında.
ama bence çok güzel hediye olur anneye.

  • red g  (30.07.15 10:05:26) 
Enrique Iglesias. Oturmasız bu, konser detaylarında öyle diyor :)


  • eindaclub  (30.07.15 10:06:11) 
ergen kız çığlıklarından çok fazla eğlenemez. hani bir yarım saat durup çıkılabilir. bunun için değer mi orası sana kalmış.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.07.15 10:08:47) 
@yyyy

yok hocam yarım saat durup çıkmalı yapammayız biletler pahalı. girersek hakkını vermemiz lazım :)
  • eindaclub  (30.07.15 10:16:34 ~ 10:16:58) 
ben 2 ay önce festivale gittim oraya. tuvalet kuyruğu beklemekten konserleri kaçırdım. normal ayakta bilet alırsanız sahneyi anca büyük ekranlardan izlersiniz. bu sıcakta o kadar kabalıkta bunalır kadın bence ama çok istiyorsa gitsin, değişiklik olur. bunalırsa dönersiniz.


  • the silent enigma  (30.07.15 10:17:31) 
yani en önde olmadıkça enrique abi'yi istediği şekilde seçemez zaten. oralar çok kalabalık olur. sahneyi en azından rahatça görebilmeniz için arkalarda durmanızı öneririm. ses de arkaya daha iyi gelir. ben öyle yapıyorum.

edit: bence o kadar seviyosa gidin ya. hayal kırıklığına uğrıycağına sanmam.
  • tepedeki psychedelic adam  (30.07.15 10:19:13 ~ 10:21:29) 
ben yirmi üç yaşındayım, sıkılıp bunalıyorum. hiç götürme bence. yaş ortalaması büyük olunca da kötü, küçük olunca zaten kötü.


  • allineed  (30.07.15 10:42:45) 
@cosmicstring

hahaha yok yok enrique, hatta "enriko" diyor kendisi şarkılarını filan biliyor bailando dur, bailamos tur, hero'dur filan :)) karışıklık yok yani
  • eindaclub  (30.07.15 11:06:51) 
60 küsür yaşındaki (şimdi 66) babamla (ki kendisi zayıf ve kısadır) iron maiden, deep purple konserlerine falan giderdik zamanında. gençleri biraz iteliyorsun sağa sola doğru (zaten o yaştaki adamı görünve bi şaşırıyorlar buyur abi falan diyorlar hehehe saygılı ergenlerimiz :) ) en öne geçiyorsun (normal bilet alırsan) ben son zamanlarda sahne önü almaya başlamıştım, o durumda da yine sahne önünün en arkasına geçiyoruz (demir çit gibi bişi oluyor) geri kalan herkes sahne önüne yapıştığı için arada boşluk oluyor rahat oluyor.

birde çooook bunalırsak tee en arkaya gidiyoruz bazı durumlarda ses en arkaya daha güzel geliyor.
  • selam  (30.07.15 11:21:16) 
çok çok kısa boylu değilse görür sahneyi. rahat etsin diyorsanız sahne önü alın hem daha rahat izler hem de daha az kalabalık oluyor.


  • argent dawn  (30.07.15 11:21:39) 
ben 48 yaşındaki annemi geçen sene anneler günü hediyesi maksatlı olarak itü'nün bahar şenliğinde tarkan konserine götürdüm, inanılmaz keyif aldı. etraf ergen kaynıyordu resmen :D annen hareketli bir kadınsa hiiiç umrunda olmaz, keyfine bakar. ayakta olması da sıkıntı olmaz. eğer ayakta durmasına engel bir rahatsızlığı yoksa. (benimkinin varisleri falan var ama sallamadı hiç oynayıp durdu :D )


  • pokerface  (30.07.15 11:34:37) 
@selam
@pokerface

bu bire bir deneyimler iyi oldu, mutlaka akılda tutacağım :)

@argent dawn

yok kısa değil, normal diyelim. sorun olmaz sanırım :)
  • eindaclub  (30.07.15 11:43:59) 
Ben 2-3 sene önceki konserine gitmiştim enrikonun(:D) aynı yerde, orta-arkalardaydık konserin ilk yarısı adamı seçebilmek çok zordu. Hatta bi ara keşke paraya kıyıp önden alsaymışız bu ne böyle diye içimden geçirmiştim. Sahnenin sağ ve solunda dev ekranlar oluyo daha çok oradan takip ettik adamı ilk yarıda. İnsanları sokmadıkları bi alan vardı en başta sövmüştük bayaa ikinci yarıda bi baktık bi şey yükseliyo böyle koridor gibi. Sonra enriko o koridordan koşarak geldi <3<4<5 nokta kadar gördüğümüz adam şimdi en fazla 3 metre mesafedeydi :D 'Hero' çalmaya başladı ve çığlık çığlığa olan kızlardan birini tuttu sahneye çekti dans edip öbüştüler biz diğer kızlar kendimizi kestik o sırada :D:D asjddj neyse konuyu dağıtmayayım çok takdir etmiştim o yükselen koridor işini adı vardır belki bilmiyorum cahilim :D

Yani ortam sıkış tepiş ve çığıran bi sürü kız olacak ve oranın oturmalısı yok bildiğim kadarıyla. Anneniz kalabalıktan çok bunalan biriyse rahat edemeyebilir ama o kadar seviyosa bence sorun olmayacaktır gidin derim :D
  • capitatum  (30.07.15 12:11:35 ~ 12:18:02) 
@capitatum

haha en bire bir sıcağı sıcağına deneyim de bu olmuş sanırım teşekkürler :)) sanki ordaymışım gibi hissettim okurken. ben de sahneye kız çıkarıp öpüşme olayına bir teoman konserinde rastlamıştım sonrasında 3 kız daha atladı adamın üzerine ama bu sefer korumalar araya girmişti :p
  • eindaclub  (30.07.15 13:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.