[]

Spor salonuna gitmeden önce edinilmesi gereken ekipmanlar nelerdir ve spor

Bir süreliğine gitmek istiyorum. Bilgi için teşekkür ederim şimdiden.




 
spor salonunda yoksa diye atlama ipi alabilirsin. bence cok teferruata gerek yok. benim gittigim kaliteli bir spor salonunda bile (bkz: macfit) cakma esortmanlari nixeleri cekip gelenler vardi. tabi sagda solda havam olsun dersen bunlari al gercekten baya havan olur.

sort al sana tavsiyem hatta dizini gecmesin hareket kabiliyetini azaltir rahatsiz eder. kisa corap giy. kolsuz tisort de iyidir. ama eger kilo verceksen kapsonlu giy. terletir iyi olur.
  • yamuklu sucurta  (30.07.15 02:16:24) 
Gittigin salona gore de degisir biraz, benimkinde atlama ipi, ter ve dus havlularini salonun kendisi veriyordu mesela. Bazilarinda su da ucretliymis bizimkinde o da ucretsizdi sadece matarami goturuyordum o yuzden. O su matarasini da benim gibi devasa bir sey alma ama, ben sonra pisman oldum normal boyutlarda bir sey almadigima.

Eldiven gerekiyor gercekten, yoksa kol calistigin aletlerden sonra avuclarinin ici tahris oluyor. Spor cantasi olarak ben normal sirt cantami kullaniyordum ama havlu filan tasiyacaksan spor cantasi al. Spor ayakkabini da kalin tabanli bir ayakkabi al, ben normal gunluk ayakkabi gibi bir spor ayakkabi almistim ayagim agrimisti.
  • dust in the wind  (30.07.15 07:10:23) 
Spor kıyafeti, artık ne giymek istersen.
Havlu vermiyorlarsa ter ve duş havlusu.
Salon ayakkabısı.
Su vermiyorlarsa matara.
Yeni olduğun belli. Ondan bandaj, bileklik vs. gerekmez.
  • arnold schwarzeneger  (30.07.15 08:52:38) 
malzemeler sayılmış zaten, tekrar saymaya gerek yok. çoğunu almak için decathlon'a bakabilirsin. en azından tişörtün teri hızlı kurutan cinsten olsun.


  • inheritance  (30.07.15 09:08:30) 
Forma gibi havalanan türden tişört ve şorttan bahsettiğinizi kabul ediyorum. Diğerleri yapışacak gibi zaten. Teşekkür ediyorum


  • cok istenen felaket  (30.07.15 09:39:07) 
shaker


  • eindaclub  (30.07.15 09:51:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.