[]

Kadınların fazla beklentisi ?

i.hizliresim.com

Bunu yazan kişinin facebook linki var mı ? Bir de gerçekten de türkiye bir kısım kızların böyle beklentileri var .Mesela çevremden 20 yasımda kuzenim evleneceğim adamın maası en az 10 bin olsun ya :/
-Erkek arkadısımı iç güvetsi gelsin ben annemden ayrılamam ben annemin dediğini yapsın bi de bana ve anneme ev alsın .

 
yani bence sarkastik bir paylaşımdır bu. yoksa ciddi ciddi o kadar da değil.


  • alice practice  (29.07.15 21:18:15) 
ciddi bir paylaşım olduğunu sanmıyorum bunun. etrafımda, yakınımda bu tarz beklentilere sahip olarak da bir buradan shedracon'u gördüm.


  • devilred  (29.07.15 21:22:07) 
8e kadar dayanabildim ;_;


  • shotgunwoman  (29.07.15 21:28:43) 
Kuzenimin zamanında "BMW'si olmayana adam mı denir be, öyle dandik arabası olanlar gelmesin karşıma" dediğini duymuşluğum var. Hatta hayalindeki damat adayıyla ilgili bu listeyle yarışacak başka beklentileri de vardı da unuttum şimdi. Kendisi o zaman asgari ücrete yakın bir maaşla çalışıyor ve obezliğe doğru emin adımlarla ilerliyordu.

Yani gerçekte belki o listenin hepsini olmasa da büyük çoğunluğunu düşünen kızlar var. Ama aynı şekilde kafada öyle listeyle gezen erkekler de var, bu konuda birinin diğerinden çok farkı olduğunu sanmıyorum açıkçası.
  • dust in the wind  (29.07.15 21:31:25) 
fake olduğu ortaya çıktı zaten. rus bir kızın fotoğrafları kullanılarak açılan fake bir facebook hesabı. amaç yine türk kızlarına bok atmak.


  • köstebek kurabiye  (29.07.15 21:39:06) 
bu profil fotoğrafının aynısı ya da benzeriyle biri mail adresimi trollemişti. linkedin vasıtasıyla bulmuş falan fistan. hala da ekli zaten. şimdi baktım o hesaba, fake ruslu profil evet. hatta ilk mesaj attığında netten arattım iddia ettiği kimlik bilgilerini. mardinli süryani almancıların netteki mekanı bilmem ne forumdan tut urfa nahiyelerindeki ağaç işi ustalarının buluşma noktasına kadar her yere evlenmek için bana şu şu numaradan ulaşın diye mesaj bırakmış manyak senelerce.


  • kargn  (29.07.15 21:56:51) 
Güzel görünce nutku tutulan adamlara layık. Eşit seviye.


  • mandalina kokusu  (29.07.15 22:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.