[]

ferikoy u nasil bilirsiniz?

Ferikoy ortanca sokak, stadin orasi diye geciyormus arkadaslar nasil bi yerdir? Tek basima kalacagim, aksamlari bazen ozel dersim oluyor eve gelmem saat 10 u buluyor, burada kadin basima o saatte eve gelebilir miyim? Yasanabilir bir yer mi? Boyle duyurular artabilir, ev ariyorum, bazi yerleri hic bilmiyorum, sorabilirim, kusura bakmayin.

Bir de bugun bir arkadasimin dogum gunu, kotu birgun gecirmis, ne yapabilirim morali duzelsin diye, disari cikarayim diyorum ama nereye gidelim, ne yiyelim fikir verir misiniz?


 
tahmin ettiğim yerse hiçbi şey olmaz oralarda. gecenin 12'sinde yabancısı olarak gittiğim çok oldu oralara, başıma tek bir şey gelmedi.

not: bunları dedim ama tehlikeye atmış olmam umarım :/
  • devilred  (29.07.15 19:55:56) 
feriköy'e yakın bir yerde oturuyorum, osmanbey/pangaltı'nda. ben de bir kadın olarak söyleyebilirim ki, ben buraları seviyorum. ulaşım rahat. eve gelebilirsin rahat bir şekilde. feriköyü çok iyi bilmiyorum ama bu taraf güzel yerler, onu söyleyebilirim.


  • dasher  (29.07.15 20:10:09) 
ferikoy, gulbag, gultepe gibi yerler merkezi yerlerin hemen arkasindaki biraz tekin olmayan ama kiralari uygun yerlerdir. simdi cikip besiktas gibi "mis gibi bee geceleri rahat rahat yururum esnafi da tontistir oranin" diyemez muhtemelen kimse bu semtler hakkinda. ama gulbag'da yasadim mesela 1 sene, kotu olay yasamadim. ha ama sokakta elinde silahla kosarak birini kovalayan birini gordum mu, gordum. mahallende muhtemelen torbaci da vardir bikac tane. dogrudan seni etkiler mi bunlar biraz sans isi.
metrodan yurumek uzuyor bazen, yoruluyorsun bi de.

  • hjarteblod  (29.07.15 20:22:51 ~ 20:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.