[]

Kaş

Eylül'de hatunla sessiz sakin bi tatil yapalım diyoruz birkaç gün. Var mı merkezde otel/pansiyon öneriniz? (Kişi başı günlük 75-80 TL civarı)

Teşekkürler..


 
sessiz sakin tatil yapacaksanız aquapark hotel'i tavsiye edebilirim. 2 yıl önce orada tatil yaptım. animatörler filan eğlenceliydi.


  • secretcode  (29.07.15 16:35:23) 
eylül'de biz de kaş'tayız. ev tuttuk günlüğü 140 liraya denk geldi. biz her gidişimizde öyle yapıyoruz artık. pansiyonlarda süründükten sonra kiralık ev bayağı rahat geliyor. bu seçeneği de düşünün derim. bütçeden artan parayla da kral gibi kahvaltılık alır balkonunuzda güzel güzel kahvaltı edersiniz. illa pansiyon diyorsanız gülşen'de kalmıştık bir sefer en iyisi oydu.

düzeltme: 120 değil 140'a geliyomuş günlüğü. yine de hala daha ucuz.
  • sir gawain  (29.07.15 16:40:20 ~ 16:53:53) 
bir korsan hotel'de kaldık. Yarım adanın ucunda. Fiyat aralığı o civardı ama kaşın denizi çok dalgalı. bilginiz olsun.


  • ayiadam  (29.07.15 16:40:48) 
hotel sonne tabiiki


  • oscar  (29.07.15 17:06:23) 
Çakıl Pansiyon ve Lale Pansiyon'a bakabilirsiniz.


  • kaset  (29.07.15 17:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.