[]

adsense kabul

arkadaşlar bu işleri bilen birileri var mı?

yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum. red red red.

şöyle bir site denedim birkaç kez

sedona.pro

şimdi blogger da oluşturduğum şu siteyi deniyorum

www.differentproductsreviews.com

olmuyor olmuyor.

bir adsense hesabım olmasını çok isstiyorum. en ufak öneriye yardıma açığım.

 
İlk gösterdiğiniz site 404 hatası ile açılıyor. Sayfa "Title"ı "aradığınız sayfa bulunamadı", ikinci blog ise çok kötü bir Türkçe ve İngilizce ile üstelik iki dil yan yana yazılarak yapılmış. Google bu tarz siteleri adsense sistemine kabul etmez. Daha özgün, geniş içerikli ve düzgün hazırlanmış siteler yapmanız gerekli.


  • creepy  (29.07.15 13:59:14) 
@eyvah hatayı düzelttim teşekkürler :S

@want2die çooook teşekkür ederim hiç bilmiyordum böyle bir sıkıntısı olduğunu. birkaç az tutmuş sitem var. hepsi toplam günlük 3bin görüntüleme alıyor. bunlara koymak istiyorum reklamları. bir de android oyunları ve programları yapmayı düşünüyorum birkaç ay içerisinde. onlara koymayı düşünüyorum.

adsense ilerde kazandıracağında hemfikirim, elimde olsa motivasyon olur daha iyi siteler yapmak için.
  • ipmus90  (29.07.15 14:06:54) 
@duyulmasi gerektigi kadar cevabınız için çok teşekkür ederim

aslında her iki site de ürün satma hakkında. birinci sitede bisiklet reklamı olsa belki müşteri çekecekler. biraz daha kullanıcı dostu güvenilir dursa reklam yayınlanmasını isterdim. ikinci sitede de aliexpress reklamı olsa yine belki müşteri çekecekler. ikici site daha profesyönel olsa reklam yayınlanmasını isterdim. evet eksikler var gerçekten.

o halde bundan sonra günlük ingilizce yazılar girmeye çalışırım. konu farklı ürünler zaten. google trendslerden arama fikri de çok mantıklı. teşekkür ederim tekrardan.
  • ipmus90  (29.07.15 14:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.