[]

Sevgiliye özür hediyesi

Kız arkadaşımı elimde olmayan sebeplerden 2,5 saat beklettim. O da anlayışlı zaten bişey demedi ama ben çok mahcup oldum bi şekilde önemsediğimi göstermek istiyorum. Küçük bişey alayım diyorum çiçek değil de çikolata olabilir mesela bi kutu yanında notla falan ama kutu çikolata deyince bayram çikolatası geliyor aklıma sadece çiçeksepetindeki çikolatalar da pahalı. Şöyle 20-30 liraya ne alınabilir çikolata gibi?




 
  • saçdemeti  (29.07.15 12:48:00) 
Çok düşünceli bir hareket bence tebrikler! Sevgililikle de alakası yok bunun 2.5 saat uzun bir süre, arkadaşını da bekletsen mahcup olursun. İstanbul'daysan Valonia var Beşiktaş'ta oradan ufak kutudaki çikolatalardan alabilirsin. Keşke herkes senin gibi olsa!

www.valonia.com.tr
  • fridgetiness  (29.07.15 12:52:43 ~ 12:54:36) 
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bind çikolata mağazalarından alabilirsiniz ufak bir şey, çok güzel şeyler var.

Ayrıca kız arkadaşı zaten sorun etmemiş, adam jest yapmak istemiş ne alayım diye soruyor, ''alayım mı?'' diye fikrinizi sormuyor. Size ne yahu alıp almamasından :)
  • neferkitty  (29.07.15 12:53:33 ~ 12:54:20) 
çıtayı yükseltmeyin lütfen

yemek ısmarla yeter.
2.5 saat bekledi diye hediye ne yaa
  • croswell  (29.07.15 12:58:21) 
dışarıda beklediyse 2.5 saat az zaman değil. çok güzel düşünmüşsün. bence ufak bir demet çiçekle gönlünü alabilirsin, gayet yeterli ve yerinde olur.


  • lily briscoe  (29.07.15 13:16:17) 
adam çikolata alayım diyor, bazıları tektaş alayım demiş gibi tepki vermiş:) bir çikolata almakla çıta yükseliyorsa durumlar cidden vahim.
böyle küçük jestler ilişkiyi güçlendirir, düşünceli olmak kötü bir şey değildir.
şöyle bir şey alabilirsin, hem ucuz, hem güzel:
online.macrocenter.com.tr
  • peggy  (29.07.15 13:23:35) 
işte olması gereken sevgili. D&R da değişik oyuncaklar felan var küçük onlardan da alabilirsin


  • zimbirik  (29.07.15 14:12:17) 
okuduğunu anlama sıkıntısı var doğru, ama soruya düzgün cevap veren arkadaşlarda değil o sıkıntı. daha çok duyurudaki ergen veya ergen ruhlu arkadaşlarda.

adam 'hediye alayım mı?' dememiş, hangi çikolatadan alayım veya ona denk ayarda başka ne alınabilir diye sormuş.

gelen cevapların çoğu klasik duyuruda kadına nefret kusma şenliklerine dönmüş, alıştırma, çıtayı yükseltme, kezban, prenses vs. sonra buna tepki verenlere okuduğunu anlamıyorsun diye çemkirmek de komik olmuş dolayısıyla. herkes sadece soruya cevap verse sorun olmayacak.
  • lily briscoe  (29.07.15 14:54:52) 
Migros'tan Raffaello al. 7 lira, paketi de gayet şık.

Adam sanki ne yapayım, yaptığım mantıklı mu diye sormuş. Çikolata önerisi sormuş, soru gayet açık. Yoksa bir öneriniz eleştirmek için yazmayın.
  • pike  (29.07.15 15:16:04) 
cf.chucklesnetwork.com

asadgfagfsgsdhgfhsddg

hazırlayın kendinizi bir kezban/meriç dalgası daha gelebilir hahahah

SORUYA ALAKALI CEVAP vereyım bir de :D

migroslarda ya da macrolarda şu deniz kabuklu filan lindt çikolatası da çok güzel :3
  • neferkitty  (29.07.15 15:26:35 ~ 15:27:42) 
haklısın arkadaşım, çok da güzel düşünmüşsün. ben 2,5 saat sevgilimi değil başkasını da bekletsem gönlünü almak isterim.

eğer çikolatayı seviyorsa güzel olabilir. böyle şeyler ilişkiyi canlı tutar. illa çikolata çiçek olmasına gerek de yok yani. çok yeni değilseniz ne sevdiğini bilirsin. çikolata seviyorsa (sevmeyen istisnalar yok değil ama öyle olsa bilirsin herhalde) markete gidip güzellerinden birkaç tane alıp bir kutuda birleştirsen yeter. büyük migroslarda veya yakınında varsa macrocenter'da güzel şeyler oluyor. hoş, fikir güzel olduktan sonra bir çikolatalı gofret bile yeter :)
  • pokerface  (29.07.15 16:07:44 ~ 17:16:16) 
neferkittyi dinleme, çıtayı çok yükseltme pişman olursun bak.


  • efrasiyab87  (29.07.15 16:07:57) 
diğer cevapları çok okumadım ama istemeden de olsa birini 2 buçuk saat beklettikten sonra bir hediye almak güzel bir jest olur.
çünkü sevgilin zaten anlayışlıymış sana kızmamış ancak o kadar saat birini veya birşeyi beklemek insanın moralini bozar keyfini kaçırır.
ithal çikolatalarda alabilirsin, bazı migroslarda üçlerde falan satılıyor. ayrı bir standı oluyor marketlerde.
  • innerbliss  (29.07.15 16:13:16) 
çitayı yükseltme
prenses sendromu
yok kezban

işte bu yüzden de bütün erkekleri odun zannediyorlar kurunun yanında yaş da yanıyor.

istemeden de olsa beklettikten sonra bir hediye gayet güzel bir düşünce. bir çikolatayla da çita yükselecekse daha ne diyeyim ben.

siz bekletirseniz sevgilinizi hediye almazsınız olur biter.

söylenmiş mi göremedim ama
www.cikolatasepeti.com
buradan da bakabilirsin.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (29.07.15 16:23:36 ~ 16:57:22) 
Turk erkeginin kiz acliginin sebebi ortada. Iyi adam olmaya calisana bile boyle gotunuzden cikan citayla karsilik verirseniz o avcunuzu once yalarsiniz sonra bi tarafinizla mesgul edersiniz. Beyaz atletiniz ve kokulu coraplarinizla yapamadiginiz inceliklere sovmeye devam edin. Sonra kizlar kollarindaki killari neden almiyo yeea diye aglayaraktan yalnizliginizla basbasa kalirsiniz.

Duyuru sahibine; bence nasil bir cikolata oldugunun onemi yok. Marketten tadelle alsan bile amac onemli, uslup onemli. Ben o parmak kadar hoby'lere bile mutlu olurdum mesela esas onemli olan senin amacin oldugu icin.
  • letheavendangered  (29.07.15 16:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.