[]

Amsterdam' a Gidiyoruz Tavsiye Verin

selamlar.

hanımla kurban bayramında amsterdam a gidelim dedik. uçak biletleri ve otel cepte. gidip ne yapalım orda ? coffeshop falan belli zaten. pek müze insanları değiliz oturalım resimlere falan bakalım. ama ilginç olan bir şey varsa görmek isteriz. gidip ne yaptınız keyif aldınız ? tecrübe paylaşabilir misiniz ?


 
live sex showa gidebilirsiniz. değişik bir tecrübe olabilir. heinekene gidersiniz
sex museum var müze olarak ben de bi ona gitmiştim.

  • sta  (29.07.15 10:45:03) 
Heineken experience söylenmiş ve katılıyorum eğlencelidir.
Vaktiniz olursa(ki olur) Rotterdam'a da geçin.
Ot mot zaten olmazsa olmazlar :)
Havalar güzel olursa Vondelpark'ta takılırsınız
  • lcha  (29.07.15 10:53:09) 
herkese hitap eder mi bilmiyorum ama biz herhangi bir ülkeye gezmeye gittiğimizde mümkün olduğu kadar oranın insanıymışçasına vakit geçirmeye çalışıyoruz. yani amaçsızca sokaklara dalıyoruz, sık sık kafelere oturup bir şeyler yiyip içiyoruz, alışveriş yapmasak da dükkanlara (markalı mağazalara değil) girip çıkıyoruz, toplu taşımaya biniyoruz, bakkaldan marketten bir şeyler alıp yiye yiye geziniyoruz, parklarda oturup ülkenin vatandaşlarını izliyoruz. yani mümkün olduğunca çabuk şekilde turistlerin topluca gittiği yerlerden uzaklaşıyoruz ki turist gibi hissetmeyelim :)

amsterdam özelinde verebileceğim tavsiye de yukarıda yazdıklarım dışında bir kanal turuna katılabilirsiniz. halka şeklinde iç içe geçmiş ve birbirine benzeyen sokaklarda gezmek yorucu olabiliyor. kanaldan gidince etrafı görebileceğiniz kadar yavaş, vakit kazanacak kadar hızlı gidiyorsunuz. bir de bira seviyorsanız eğer proeflokaal arendsnest diye bir bar var, de molen isminde kendi birasını üretiyor. gidip için :) vaktiniz olursa bir şekilde volendam'a da gidin, deniz ürünleri yiyin, biranızı için. masal gibi kasabada dolaşın, kafelerine oturun. hatta yanınızda frizbi falan götürürseniz geniş çim alanlarda oynarsınız. bir de bisiklet kiralayın, biz yapamadık bunu ama hollandalı gibi hissetmek için yapılabilecek en güzel şey herhalde bisiklete binmek.
  • orient blue  (29.07.15 11:04:41 ~ 11:06:40) 
Heineken experience 2 bira+isterseniz bardak ya da kanal turu hediye ediyorlar
Amsterdam dungeon korku tüneli gibi,
Madame tussauds bal mumu heykeller falan
Vondelpark
Van gogh da güzel, ama sevmiyormuşsunuz pek :)


Park ücretsiz de diğerleri için tours & tickets tan uygun fiyata bilet alabilirsiniz. Hem sıra da beklemezsiniz.
  • mor.inek  (29.07.15 11:04:42) 
hanımla gitmek icin yanlış yer :(
kanal turu falan yapabilirsiniz.
bu arada lemon haze alin coffeshop'tan.
  • the junior jr  (29.07.15 11:05:01) 
volendam'a gidersiniz bir gun. 20-30dk lik mesafede kucuk bir balikci kasabasi. eski yapiyi korumus bir yer. guzel olur gezmesi. sonra zaanse schans'a gidersiniz bir gun de. orasi da yine eski bir kasaba. yel degirmenleri var. tabi havanin nasil olacagina bagli. o zamanlarda hava saglam sogumus yada deli gibi yagmur yagiyor olabilir. hic muze gezmeseniz rijksmuseum'a gidilebilinir.


  • crucio  (29.07.15 12:00:42) 
Volendam'ı görmenizi ben de tavsiye ederim. Muhteşem bir kıyı kasabasıdır.
Zaanse Schans ve Zaandam da gördüğünüzde sevebileceğiniz yerler. Tavsiyelerdeki Rotterdam yerine bu taraflar daha güzeldir.
Biraz uzak olsa da (memleketin bir ucundan bir ucuna zaten 3 saatte varabiliyorsunuz) Afsluitdijk başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir olaydır. Trenle seyahat etmenizi tavsiye ederim ayrıca.
  • eleganteda  (29.07.15 14:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.