[]

Bütünlemede finalden zor soran hocanız oldu mu

bütünlemenin fıtratına aykırı değil mi bu olay ya? "kalın hepiniz amkdumun salakları" diyerek sınav hazırlamış sanki bizimki.




 
Bizde butunleme ile gecmek imkansizdi. O yuzden hocalar derdi "eger olmediyseniz finale girin" diye.

Butunleme demek hocaya ekstra angarya is demek, tabi ki kimseyi butunlemeye tesvik etmemek icin daha zor soracak.
  • crown  (28.07.15 23:54:58) 
Bütünlemelerde aynı ayarda veya daha zor soruyorum. Kalsınlar diye değil. Bütünleme de final yerine geçiyor. O geçenler de belki bitirmeye girselerdi daha yüksek notlarla geçebilirlerdi. Üstüne de final haftasının stresini yaşamamış olurlardı. Final-bütünleme arasında çalışma açıklarını kapatmalarını bekliyorum. Gerçekten geçenlere haksızlık olduğunu düşünüyorum kolay sormanın. Hatta aynı ayarda sormak bile adil gelmiyor. Çok fazla angarya olmuyor toplu bir kalma olmadıysa, 3-5 kişinin angaryasından ne olacak.


  • aychovsky  (29.07.15 00:00:01 ~ 00:01:27) 
fizikonun bir butunleme sinavi vardi ki tek rakibi ayni dersin yaz okulundaki final sinaviydi. amk 7 seferde zor gectim zaten dersi. onda da hocasi degisti.


  • entrapmen  (29.07.15 00:03:40) 
Bizim fakültede işler şöyle yürürdü;

Final zamanı : ''herkes finalde geçecek diye bir kaide mi var çocuklar bütünlemede geçersiniz'' (aşırı kazık sordu)

Bütünleme zamanı :

+demek ki finale yeterince çalışmamışsın bak geçen nası geçiyo hem sene tekrarı yapar daha iyi öğrenirsin.

- hocam ama tek dersten sınıf tekrarı yapıcam.

+oğlum ingilizce kursuna yazıl, gitar kursuna yazıl kocaman 1 sene kendini geliştir işte.

(aşırı kazık sordu)

bizim sözlü sınavdı hep, ben 5 sene boyunca sadece 1 kez btünlemeye kaldım ama bütünlemeler hep daha zor olurdu, ayrıca bir dersin sözlü sınavı 1 kişi için 3 saat sürüyordu. ara verip verip devam ediyolardı.

bütünlemeye kalanlara da tembel gözüyle bakıyorlardı :D
  • neferkitty  (29.07.15 00:06:01) 
bizim fakultede butle dersi veren yok. mutlaka bi dahaki alislarinda veriyosun. ben de butlerde iki uc ders veririm diye icim rahat diyodum ama dumur oldum. bu hocalarin amaci her seyi zorlastirmak degil de ne yaa... intikam aliyolar resmen.


  • biz de yeni kalkmistik  (29.07.15 00:10:44) 
şu angarya meselesini de söyleyeyim, bu dersi 500 kişi falan alıyordur. final zor sayılırdı en az 200-250 kişi kalmıştır. daha da zor sordu, hiç mi demedi "bunlar finali bile yapamamış, zor sorarsam çoğu kalır seneye 700 kağıt okurum biraz kolay sorayım" diye? bu garip geliyor bana. sanırım keyif alıyor bırakınca. o keyif için seneye 200 kağıt fazla okumayı da göze alıyor.


  • signore  (29.07.15 00:14:39 ~ 00:16:10) 
Bizim fakültede bütünleme final yerine geçmiyordu. En fazla alabileceğin not geçer notu oluyordu, yani D, ve ona rağmen final sınavından daha zor oluyordu...


  • whimsical  (29.07.15 00:17:02) 
En kral hoca butunlemede finalin aynisini sorandir. Ama bu da suiisatimal edilebilir tabi.

Finaline calismadan girdigim dersi kafada bute birakmistim zaten. Ama bute hakikaten calistim. Oyle zor sordular ki finalden calismadan 15 mi ne almisken butten 11 almistim. Hoca butten sonra keyif sigarasi yakmisti, oyle bir zorluktaydi sinav, kimse gecemedi bi sonraki sene gectik. :(
  • malwethiel  (29.07.15 00:33:05) 
welcome to veterinary faculty;

Farmakoloji I ve II, Genel Patoloji, Özel Patoloji I ve II, Cerrahi sonracığıma İç hastalıklarının alayı... şahsen bizim fakültede olağan bir durumdur...
  • unique hint kumasi  (29.07.15 00:36:14) 
Iki kere bütünlemeye girdim. Ikisi de finalden daha zordu. Bütünleme final yerine geçtiği ve final konularından sorumlu olduğumuz halde çok alakasız bir yerden bir soru sorulmuştu. Notunu yükselten kimse olmamıştı.


  • pike  (29.07.15 00:38:32) 
valla 3 dönemdir bütün finalleri bütlere bıraktığım için finallerde nasıl sordu hocalar bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bizimkiler ne kolay ne de zor soruyor. aynı ayarda oluyor ikisi de.

ama o durum hocanın inisitafine kalmış. şikayet edecek bir durum yok bence. ileride akademisyen olabilirsem ben de bütlerde hafif zorlaştırırım sanırım soruları. ama öyle "kalın hepiniz amk" ayarında da değil.
  • lesmiserables  (29.07.15 00:48:31) 
finalden kolay soran hiç olmadı. şanslıysak finalde aynı ayarda oluyor, genelde daha zor. bi de direkt yüzümüze 'büte hiç gelmeyin' diyenler var.


  • icim urperiyor  (29.07.15 02:11:40) 
Oldu hatta bu yönüyle ünlüydü o hoca.


  • steve rogers  (29.07.15 02:34:03) 
valla en az 20-30 kere bütünlemeye girmişimdir, her zaman daha kolay oldu.


  • oğlum çok zor lan  (29.07.15 07:40:55) 
bazı hocalar daha zor sorar ama daha insaflı puan verirdi, bazı hocalar aynı zorlukta sorar aynı şekilde puan verirdi. hiç daha kolayını görmedim.


  • freya  (29.07.15 10:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.