[]

Elektronik cihazlar 10 dk içinde çöktü

Arkadaşlar az önce yaşadığım şeyleri tek tek yazacağım. Aralarında bir bağlantı kurabilen iki kelime yazsın kafayı yedim.

1- notebook da fenerin maçını izlemek için ekşideki linklerden birini açtım. Sonra RGB kablo ile tv ye aktardım. Notebook ekranında ne görüyorsam tv de de aynı şeyi görmem gerekirken notebook maç yayınına devam etti ama tv ye troll kafa geldi. Troll kafa hani şu gülen salak bi çizim. Neyse troll kafa çıktı tv kumandası sehpa üzerinde duruyorken bir anda lg smart a bağlandı youtube uygulamasını açıp +18 bir video ekranda belirdi. Bu arada notebook üzerinde maç yayını da devam ediyor. Hayretler içindeyken tv deki çıkış tuşuna bastıkça yeniden youtube uygulaması açılıyor ve aynı video. Son olarak tv yi kapattım.
2- tv yi kapatınca notebookdan trrr trrr sesler gelmeye başladı. Kalkıp noluyo olm diyene kadar notebook mavi ekranı verdi. Haydaa dedim bastım tuşuna no device diyor. Aha dedim kaput.
3- tv yi fabrika ayarlarına çevirdim. Aradan 5 dk geçti digiturk ekrana uyarı verdi. 5:00 dk sonra otomatik olarak stand by konumuna gelecek iptal etmek için ok tuşuna basın. Ulan bizde digiturk receiverı bazen 3 gün bile kapanmaz gece gündüz açıktır. Tv kapatılıp yatılır.

Bu 3 cihaz arasındaki bağlantıları yazıyorum.

Notebook ---> RGB kablo ---> TV
TV ---> hdmi kablo ---> Digiturk

Az önce ablam geldi banyodaki saç kremi yere düşmüş ve içindekiler akmış. Söylediğine göre o kremin kapağını açmak oldukça zormuş.

Noluyor olm bu evde?

 
tahminim o maç izlemek için verilen linklerdeki bir virüs troll kafa dediğin şey de kanıtı. tv de internere bağlıysa.. digitürk de tv ile bağlantılı. tv yi fabrika ayarlarına döndürünce digitürk de öyle bir şey yapayım demiş. ablayı bilemicem :D


  • mr fusion  (28.07.15 22:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.