[]

şu cihaz nasıldır? alayım mı? (e-reader)

pc toplatmaktan ani bir şekilde vazgeçip e-kitap okuyucu almaya karar verdim. şu nasıldır? ışıklı olup olmadığına dair bi bilgi bulamadım. ya da öneriler?

www.istanbulbilisim.com.tr


 
ben kullanıyorum bunu. ışıklı olmaması dışında dezavantajı yok ki benim için ölümcül bir sorun değil bu. ışıklı modeller için paperwhite'a bakacaksın.


  • zgrydn  (28.07.15 15:15:22) 
bende dokunmatik olmayanı var gayet iyi. normal kitapta da altta ışık yok sonuç olarak. her türlü işini rahatça görür.


  • qui gon  (28.07.15 15:52:49) 
Ben bunu kullanıyorum. iPad mini'ye geçene kadar çok memnundum, geçtikten sonra elime almadım pek.

Bu aletlerin güzel tarafı hem göz yormuyor hem de şarjı çok uzun gidiyor (2 hafta kadar). iPad mini de pek göz yormuyor aslında (gözlerim bozuk olmasına rağmen) ama şarjı en fazla 2 gün falan gidiyor sürekli okuyunca. Stand-by'da bayağı gidiyor ama.

Bir de dokunmatiği çok responsif değil. Sayfa geçişleri yavaş biraz (ipad'e göre). Dokunmatik olmayanı daha iyi diyorlar.
  • alicia dominica  (28.07.15 15:59:56) 
panpa ona o para verilir mi ya? yok mu amerika'dan gelen tanıdık biri. 120 dolar kindle paperwhite 2. pw3 ise 140 dolar. tanıdık kovala bence.


  • ayiadam  (28.07.15 16:33:22) 
dokunmatik olmayanını direk amazon'dan daha ucuza alırsınız. Borderlinx üzerinden getirebilirsiniz.


  • qui gon  (14.09.15 15:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.