[]

ttnet vs superonline tarifeleri

merhaba. evime internet bağlatmayı düşünüyorum ancak servis sağlayıcıların sitesine girince insanın kafası karışıyor. onlarca tarife var ve hepsinin detaylarında ufak sürprizler mevcut.

bana bildiğin limitsiz 16mbps'ye kadar ya da 24'e kadar olan tarifeler yetiyor. adil kullanım kotası da 50 gb olur 75 gb olur.

bir de iş gereği sene de toplam 5-6 ay kadar şehir dışında oluyorum. 2-3 aylık sürelerle başka bir şehirde kalıyorum.

buna uygun hangi fiber, adsl tarifelerini hangi servis sağlayıcıdan daha uygun edinebilirim?

 
bir kere hepsinde 24 ay sözleşme imzalyacaksın, yoksa neredeyse 2 katına geliyor fiyatlar. Superonline kullanıyorum senelerdir, ttnet referans alınırsa kötünün iyisi.


  • kimlanbu  (28.07.15 13:49:01) 
Ttnet'in 16 megabite kadar diyip 10 megabit üstü hız verdiğini görmedim. Superonline dediği hiza yakin hiz verir. Yazlikta ttnet 16 megabitlik paket var 3-4 mb civarinda dolaşıyor hep hızı. Akk doldu, dolduğunu fark etmedik bile zaten yavaş olduğu için. Evde Superonline fiber kullanıyorum ve çok memnunum ama superonline'da bulunduğun yer de onemli semtten semte servis kalitesi değişiyo galiba bizde baya iyi ama


  • nundu  (28.07.15 14:17:11) 
ttnet için herkes aynı şeyleri söylüyor, ben yıllarca kullandım, ben de sorunlar yaşadım bir de müşteri hizmetleri berbat. superonline'ın adsl'i ile fiberi arasında aynı hız limitlerinde bir fark olur mu acaba?


  • dont judge me mom  (28.07.15 15:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.