[]

Günay Özarslan - DHKP C

Günay Özarslan için bazıları terörist derken bazıları devrimci diyor. öldürülmesine sevinen çok seviniyor, üzülen çok üzülüyor.
dhkp c'yi sevenler hangi kesim? neden seviliyor neden nefret ediliyor?
PKK ile alakası nedir? Gazi mahallesinde neler oluyor?

basitçe özet geçer misiniz?

 
DHKP C silahlı sol örgüt. O yüzden sevilmiyor.


  • otonom  (28.07.15 12:09:27) 
DHKP C üyesi = Terörist. en basitçesi.


  • 4Revq  (28.07.15 12:11:20) 
dhkpc, radikal sol silahlı örgüt.

kendilerine göre devrimciler, kendilerinden olmayanlara göre terörist. dhkpc'yi sevenler genelde taraftarlarıdır. kendilerinden olmayanlar genelde sevmez.

dhkpc ile pkk birbirlerini pek sevmeyen örgütlerdir. geçmişte aralarında çatışmalara varan sürtüşmeler vardı.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (28.07.15 12:15:59) 
eksisozluk.com

Meselenin PKK ile herhangi bir alakası yok. Ülkede "400'ü verin bu iş huzur içinde çözülsün" diyen, alamayınca da iç savaş çıkartmaktan çekinmeyecek bir başkanlık sevdalısı var. Aylarca HDP'nin AKP ile işbirliği yapacağını söyleyen ulusalcı kesim de planlı şekilde oluşturulmuş bir işbirliğinin tam ortasında bulunmakta. Belli noktalar kaşınıyor, çoğu insan bilinçsiz olarak bu oyunun tam da ortasına düşüyor. IŞİD operasyonu adı altında başlatılan süreçte bir haftada 800 devrimciye karşılık olarak 15 IŞİD'linin gözaltına alınması da bunun göstergesi.

Gazi Mahallesi'nde olanlar için ise cassey jones nickli sözlük yazarının entrylerine bakabilirsiniz.
  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 12:17:51 ~ 12:18:49) 
sorunuzun yanitini su gorsellerde arayabilirsiniz:

1.bp.blogspot.com

abagond.files.wordpress.com
  • viva paulista  (28.07.15 12:21:23 ~ 12:24:08) 
savcı baskınını yaparak terörist mi devrimci mi olduklarını cümle aleme gösterdiler bence.

insanların sola olan güvenini sıfırlayıp duruyorlar sağolsunlar.
  • nodrap  (28.07.15 12:50:14 ~ 12:50:37) 
@4Revq IŞİD'e verilen oldukça net bir destek var. (bu arada AKP'nin sınır ötesindeki müttefiki başkadır. IŞİD şu anda kullanılan ve pazarlık aracı edilen bir piyon) Petrol gelirlerinin aktarılması, aklanması, silah ve lojistik destek sağlanması, militanların sınırdan geçişine göz yumulması. Bunların askerle, polisle, geçici savaş hükümetiyle ve elbette ki bürokratlarla da doğrudan bağlantısı var: www.birgun.net

Bomba patladıktan hemen sonra yaralıları hastaneye yetiştirmeye çalışan insanlara polisin saldırması, gülmesi bir tesadüf değil. Aynı şekilde IŞİD operasyonu adı altında yapılan çalışmalar esnasında bir insanın yargısız infazla öldürülmesi de. Arama kararının bir başkasına ait olduğu, öldürülen devrimcinin kendisine isnat edilen suçlara ilişkin beraat ettiği zaten kanıtlandı.

Emniyetin hem Diyarbakır'daki, hem de Suruç'taki saldırılarla alakalı olarak bilgi sahibi olduğu ve buna göz yumduğu da ortaya çıktı. Demem o ki, sen istihbarat görevini yerine getiremiyorsan, getirebilecekken kan akmasına göz yumuyorsan, çekil de başkaları getirsin.

Ama senin amacın başkaysa, kan istiyorsan, o yüzden bu üstte yazdıklarımı anlamamakta ısrarcıysan onu bilemem. Alınan (ve bir kısmı serbest bırakılan) 800 kişi içerisinde tanıdığım pek çok insan var. Ben onların kim olduklarını bilirim.

Bu yorumların sebebiyle, senin ciğerini de iyi bilirim.
  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 14:01:45) 
Ne gönderip göndermeyeceğimi sana mı soracağım? Ne olduğun zaten ortalıkta saçtığın hakaretlerden belli oldu (silmeye kalkma, capsi çoktan alındı)

Şunu da insan yerine koyup kıymetli zamanımı harcadım, emek verdim yazdım ya la. İnsan ona üzülüyor :(

Son olarak: abim filan, bunlar iddialı sözler. Sen benim için bebeciksin, neyin tatavasını yapıyorsun anlamış değilim. Ben anlatırım, sen de "hımm öyle miymiş abi ne güzel dedin" diye ağzın açık dinlersin ;)
  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 14:18:36) 
dhkp-c, pkk aynı bok.

50 kişilik bir anarko sosyalist bir grup varsa, 68 tane fraksiyon olur. bu adamların hakkını vererek yapabildiği en mükemmel şey bölünmektir. (bkz: tlkhmtlkhp marşı)

marşta da görebileceğin üzere bu onların alamet-i farikası. 'moderen revizyonist troçkist kırması menşevik alaşımı yeni oportünist cephe'ye karşıdırlar mesela. halkın, köylünün dilinden çok iyi anlarlar.

özet geç piç mode on: hepsi terörist. caf caflı, tumturaklı kelimeler/cümleler kimseyi kandıramıyor. pkk gibi hepsi terörist.
  • mermize  (28.07.15 14:20:11) 
Dhkpc 1970lerdeki devsolun uzantisi
Yanlis hatirlamiyorsam 1995 civari kuruldu dhkpc ve kademe kademe devletin eline gecti.

Dhkpc su an tipki pkk gibi gerici politikalarin yolunu acan bir subap islevu goruyor. Devletin lazim oldugunda kullandigi orgutlerden yani.

Gezi parki direnisini dhkpc nin bicak gibi keserek bitirdigini unutmadik.

Ayni sekilde pkk da son gunlerde emperyalist politikalarin uygulanmasini tetiklemek icin kullanildi.


Bence.
  • kosun lan mevzu var  (28.07.15 14:27:15) 
Ettim tabii. Ama capsi duruyor, istersen atarım. Ya da dur zahmet etme, şunu yollayayım onunla yaz yenisini: blogimg.radikal.com.tr


  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 14:57:51) 
10 liralık bağış yapan herkesi buraya alırlarsa olacağı buydu tabii... Moderatör arkadaşları nefret söyleminin ve hakaretin sürekli olarak tekrarlanmasından ötürü göreve çağırıyorum. Bahsi geçen kişinin öncesinde de birisine "sana eşek göndereyim mi ister misin"li bir cevabı olmuştu diye hatırlıyorum.


  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 15:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.