[]

YemekSepeti telefon destek personeli olmadan islemez mi?

Telefon destek personeli yerine dogruca firmayla muhattap olsa musteriler, birebir ayni olmasa da yakin bir performans elde edilemez mi?

Zaten yemeksepeti telefon destek ekibi de nihayetinde musteriyi restaurant a iteleyip " bu firmanin insiyatifi, onunla gorusun" demiyor mu ki?


 
Yemeksepeti'nin yaptırım uygulama şansı var, o yüzden firmaların değişik değişik karakterdeki elemanları yerine yemeksepeti'nin canlı desteği ile konuşmak daha verimli ve rahat geliyor bana.


  • whoosie  (28.07.15 10:47:34) 
yemek sepeti üzerinden hizmet veriyor olması, restoranı müşteriye iyi hizmet verme konusunda bağlayıcı kılıyor. yanlış sipariş gibi durumlarda restorana zorla telafi ettiriyorlar. yoksa yemeksepeti'nden sipariş vermenin esprisi nerede?


  • zgrydn  (28.07.15 10:51:08) 
direkt firmayla muhattap olacaksam yemeksepetini neden kullanayım ki? cevap bu soruda gizli dostum.


  • kakao  (28.07.15 11:02:17) 
yemez, çalışmaz


  • selam  (28.07.15 11:06:56) 
@kakao, cunku

internet uzerinden siparis verebileceksin
Firmadan memnun degilsen yine internetten dusuk puanlayabileceksin


Zaten firmanin yemeksepeti musterilerine bu kadar onem gostermesinin sebebi de bu puanlama degil mi ki?
  • inaniyorsun bari saygi duy  (28.07.15 11:08:33) 
direk firmayi arayacaksan neden yemek sepetinden siparis veriyorsun ? firmayi ara siparis ver 2 kere is olmasin


  • oscar  (28.07.15 11:44:40) 
gösterilen önemin tek sebebi puan değil. yemeksepeti canlı destek elemanları firma-müşteri arasındaki problemlerin çözümü için uğraştığı kadar birebir tanığı da oluyor. ve yemeksepeti ile sözleşmesine uygun davranmayan firmaların sözleşmelerini kısa sürede feshediyor. firmaların en büyük korkusu da bu


  • dinsiz adam  (28.07.15 11:48:58) 
@disniz adam, evet bu konuda destek personelinin bir katkisi oluyor. Ama internet uzerinden siparis vermek uzerine kurulmus bir firmanin musterisinin , destek personeliyle sadece istisnai durumlar icin muhattap oldugunu dusunuyordum. Bu durumlarin kimileri de dedigim gibi "restaurantla konusup halledin" le sonuclaniyorsa, neden bu anlasmazliklarin hepsini restaurantla konusup halletmesinler.


Kisaca, bu musteri destek elemanlarinin firmaya maliyeti bayagi fazla oldugundan, yemeksepetinin bunlari sektore rakip firmalarin girmesini onlemek icin tuttugunu dusunmuypr degilim.
  • inaniyorsun bari saygi duy  (28.07.15 12:04:30) 
@oscar, direk firmayi aramayacaksin iste. Sen direk yemeksepetini arayarak mi siparis veriyorsun; Kac siparisinde yemeksepetinin destek personeliyle gorustun ki?


  • inaniyorsun bari saygi duy  (28.07.15 12:04:50) 
"Bu durumlarin kimileri de dedigim gibi "restaurantla konusup halledin" le sonuclaniyorsa" demişsin ama

bunca senedir bu siteyi kullanarak sipariş veririm, hiç bu cümleyi işitmedim. yanlış sipariş gibi müşteri memnuniyetsizliklerinde restoranlar üzerinde yaptırım uyguluyorlar. onun için yemeksepeti üzerinden şikayetini bildiriyor herkes.

senin yemeksepeti'nden talebin neydi ki?
  • zgrydn  (28.07.15 12:45:28 ~ 12:49:04) 
yemeksepetiyle calisan bir restoran sahibi olarak ;

Yemeksepeti sizi musteriyke muhattap birakmak istemiyor bunun da belli nedenleri var;

Musteriyi telefonla siparis vermeye ikna edebilirsin bu durumda adam komisyonundan olacak

Digeri de siparisi yemeksepetinden veriyorsun muhattabin restoran degil, sorun olursa da sen restoranla muhattap olmazsin direk yemeksepetiyle muhattap olursun. Mediamarktan urun aldin eve geldin bozuk, adam sana git firmayla konus derse ne dersin ? Adam benden aldin muhattabin benim diyor
  • oscar  (28.07.15 13:44:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.