[]

aşırı kalıcı yumuşatıcı

Ufak bir araştırma yaptıktan sonra Bingo kırmızının çok kalıcı olduğunu öğrendim. Bugün markette kokladım ama hiç beğenmedim. Parfümlü olduğu için biraz ağır kokuyor, ben daha fresh bir koku arayışındayım. Bingo beyaz güzel kokuyor ama kalıcı değil. Çamasır kuruyunca kokusu geçmeyecek bir yumuşatıcı öneriniz var mı?




 
@acemi, yumuşatıcının insan sağlığına zararlarını sormadım, duyuruyla alakasız cevaplar vermeyiniz lütfen.


  • pike  (27.07.15 19:54:15) 
ben yumoş extra kullanıyorum. denediklerim arasında mavi olanı en çok koku vereniydi bence. lilyum lotus mu ne.
yumuşatıcıların konstantre olanları daha çok koku veriyor.
bir de makineyle de biraz ilgisi var sanırım. annemin yıkadıklarında koku çok uzun süre gitmezken bende o kadar kalıcı olmuyor yine de. (aynı deterjan ve yumuşatıcıyı kullanıyoruz.)
  • leadzeppelin  (27.07.15 19:59:11) 
Yumoslar kalici, bir de onlarin o kadar agir koktuguna bakmayin, camasir kuruyunca normale donuyor, belki o kadar kaliciligi da o agir koku sagliyordur, fakat benim favori yumosssito


  • balpolen  (27.07.15 20:03:24) 
Viking sensitive denememis olanlar yumos mumos yazmis hep


  • insanlik icin buyuk bir adim  (27.07.15 21:21:45) 
Şimdi yumoslarin arasında fakir kalacak ama Bim'deki Bulut konsantre yumuşatıcınin lavanta kokulusu kalıcı. Diğerleri değil ama lavantalisi.


  • fridgetiness  (27.07.15 23:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.