[]

A2 Ehliyet alma süresi

biliyorum, başlık çok salak oldu da başka ne yazayım bilemedim.

şimdi bilenler beni bir aydınlatırsa çok sevinirim; bu motur ehliyeti almak için bugün işlemlere başlamak istesem neler yapmam gerekir, nasıl yapmam daha avantajlı olur ve toplamda ne kadar zamanda tamamlanır bu işlemler de ehliyetim elime geçer? maliyet bilgisi olanlar da yorum yapabilirse süper olur (en son 450 TL civarı diye bişeyler hatırlıyorum).

her türlü öneri ve tüyoya da açığım (bugün işlemlere başlayacak değilim ama sistem değişmeden artık şu ehliyeti cebime atmak istiyorum)

hepinize içten kucaklamalı, öpmeli sevgilerimi gönderiyorum, sizleri seviyorum, teşekkürlerimi sunuyorum, hava çok sıcak ve de; ölüyorum!

 
bunu en doğru şekilde bir sürücü kursu söyleyebilir. en yakın yazılı sınav ve teori sınavına bağlı süreç.


  • prezarlatif  (27.07.15 13:43:37) 
sınav takvimine bağlı. ben 10 saat direksiyon dersi alacaktım ama 3.saatin denk geldiği haftada sınav vardı, ona girdim. Kalan 7 saati almadım ve bu da süreyi bayağı kısalttı.


  • oğlum çok zor lan  (27.07.15 13:52:36) 
3 gun once sordum kursa. 400 kur ücreti 240 trafik 70 de sınav ücreti dedi. B ehliyeti olanlar için bu. B yoksa bır de yazılıya gırıosun sanırım. onun icinde bi 70 ekle sen. emin değilim tabi yazılının 70 oldugundan, attım.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (27.07.15 14:21:09) 
Yengeme sordum (kursda çalışıyo o sekreter olarakdan)
B varsa:
450 kurs ücreti, (bu kurstan kursa değişir, pazarlık da yap)
8 renkli resim,
diploma yada öğrenci belgesi
savcılıktan temiz kağıdı
sağlık raporu
nüfüs cüzdanı fotokopisi

direksiyon sınav harcı 60 lira
emniyete de 500 lira verecen ehliyetini değiştirecen

Bizimkinde motor kapanmmış (dolu yani sınıflar) diğerlerine soracaksın.
  • selam  (27.07.15 15:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.