[]

Haftasonu için Bozcaada'ya gidilir mi?

İstanbul/Kadıköy'den cuma akşam 6'da arabayla yola çıkıp, pazar gecesi dönmüş olacak şekilde. Değer mi, ne kadar sürer yol?




 
değmez. feribota kadar molasız en az 5-6 saatlik yol var. hem mesafe çok hem de mevsimden dolayı feribot sırası vs. bir şey anlamadan geri dönülmüş olur.

not: feribotla bandırma'ya geçilirse 1-2 saat kısalır.
  • holydreamer  (27.07.15 13:34:32 ~ 13:35:55) 
değmez. en az 6 saat sürer istanbul trafiği, feribotu vs.


  • the junior jr  (27.07.15 13:35:30) 
değmez bence de


  • erektus  (27.07.15 13:48:29) 
turla giderseniz daha memnun kalabilirsiniz. ben öyle yaptım, iyi geldi.


  • karsinin aksisi  (27.07.15 13:50:00) 
degmez. 6'da kadikoy'den cikarsan son bozcaada vapuru olan 00:00 vapurunu yakalaman cok zor. 18:30 yenikapi-bandirma'yi yakalarsan belki yetisirsin, o da belki.

ama onun yerine otobusle gidebilirsin. canakkale'ye giden otobuslerden bir kismi geyikli'de, bozcaada vapurlarinin kalktigi iskeleye kadar gidiyor. kamil koc, truva seyahat ve pamukkale seyahat ile konusabilirsin. akil ve beden sagligin icin metro turizm'den uzak dur. yaklasik olarak gece yarisi otobuse binersen 0700-0800 gibi iskelede olursunuz. boylelikle cumartesi sabah kahvaltiyla beraber gune baslarsin. sonrasinda da pazar aksam geyikli'den kalkan otobuslerden biriyle geri donersin, pzartesi sabah burada olursun (pazartesi sabah ise nasil gideceginin hesabini senin yapman lazim)

bir diger onerim ise, bozcaada yerine ayvalik ya da assos ihtimallerini dusunmen. vapur yakalama/bekleme derdin olmaz. istedigin saatte oraya varir, istedigin saatte geri donersin. bozcaada gibi bir ortam da yakalarsin.

sakin bir ortam istiyorsan assos'ta sivrice koyundaki mekanlar gayet sessiz sakin oluyor.
cumartesi aksam adam gibi raki icelim diyorsan, dogrudan cunda.
hem deniz olsun, hem raki olsun diyorsan assos merkez.
  • co2s2  (27.07.15 14:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.