[]

bronzluğu eşitlemek

sorum duyurunun güzellik gurularına,

bu haftasonu düğün dernek işleri var. bendeniz de mal gibi denize girdim(1 saat kadar); yetmedi, sözde yanmamayım diye elbiseyle dolaştım(3 saat kadar). şimdi omuzlarımın bir kısmı beyaz, boynumun çevresi beyaz ve boynumun arkası elbisenin yakasının şeklinde kıpkırmızı. olabilecek en biçimsiz şekillerde bronzluk izlerim var. bugün p.tesi. cumaya kadar kendimi nasıl eşitleyebilirim fotoğraflarda dikkat çekmeyecek şekilde en azından?
tenim beyaz, ensem şuan kıpkırmızı, bronzlaşan bölgelerse normal buğday insan renginde.

 
Önce hamam, sonra solaryuma gideceksin.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.15 13:03:07) 
hamam ortamını kendi imkanlarımla sağlayabilmem mükün mü? bu sıcakta nasıl hamama gideyim? :(


  • shubulubapshubaptishaluva  (27.07.15 13:17:20 ~ 13:17:29) 
Sıcak olmadan ölü deriyi atman zor. Evde ılık duş ve kese de yardımcı olur biraz.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.15 13:19:29) 
solaryumu at çöpe. yıl olmuş 2015 hala solaryum diyen insanlar var. tıp şu an ağlıyor.

önce bi tane en az 30 koruma faktorlu ama bronzlaşmaya da müsade eden bir krem alacaksın. bi engelleyenler var bronzlaşmayı bir de bronzlaşmana müsade edenler. içinde beta karoten olan kremler bronzlaştırır genelde. sonra bunu her tarafına sürüp, önceden bronzlaşan yerlerini örterek güneşlen. öncekiyle kaldığın süre boyunca güneşlendikten sonra güneş sonrası losyonu her tarafına yedir, kızarıklıklarını alır. bol bol sür ama cildin dinlensin. çok kızarık yerler için yoğurt karbonat karıştırıp sürebilirsin. en son, hafif bir kese ile(tercihen ipek) watsonslarda filan satılıyor ya da hafif granüllü bir vücut peelingi ile her tarafına peeling yapıp güneşten kuruyan ölü deriyi biraz al. bütün bronzluğunu götürmez, ama dün yandım görüntünü alır. sonra gece yatmadan içinde aloe vera olan bir kremi yine bütün vücuduna sür ve gece öyle yat.
  • shotgunwoman  (27.07.15 16:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.