[]

bahşiş isteyen görevli

annem derin dondurucu almış mağazadan getirdiler bugün üst kata çıkaramayı falan diye bi ağız yaptılar başta. dedim olur mu öyle şey falan neyse çıkardılar bi form var onu dolduruyorlar işte doldurdular sonra çocuk dedi garantiyi başlatayım mı başlamamış mı dedim sen izin verirsen başlayacak falan bir mal oldum anlamadım ben e abi eğri duruyor ya alet falan dedi. sonra düştü jeton ne ikram edeyim dedim gönlünden ne koparsa dedi o sırada imza mimza derken bir şey de vermedim de şimdi aklıma takılan kısım şu koçtaş tekzen bosch vvb yerlerden evinize servis gelince falan siz bahşiş veriyor musunuz ?




 
Cok geldi hic vermedik hic de oyle bi talepleri olmadi.


  • floydian  (27.07.15 12:53:09) 
hayır


  • sta  (27.07.15 13:00:06) 
Adamın işi onu eğri yapmamak zaten. Sen önce işini düzgün yap dangalak demen daha uygun olurdu ama neyse geçmiş gitmiş artık.


  • ufukcel  (27.07.15 13:03:07) 
Ben bahşiş olarak eski makınayı veriyorum. Misal yeni fırın aldıysam, eski fırını. Yeni buzdolabı aldıysam eskisini vb. Hurdacıya satıp güzel para alıyorlar hemi de evdeki eskilerden kurtulmuş oluyorum. :)

Kendim satamam, vaktim yok zira.
  • old possum  (27.07.15 13:09:41) 
Muhtemelen aldığınız yerde taşıma sözleşmenizde ürünlerin nakliyeci tarafından kata çıkarılamayacağı yazıyordur. O yüzden para istemişlerdir.


  • bisi sorcam  (27.07.15 13:11:29) 
hiç talepleri olmadı. bu biraz yüzsüzmüş ya da sizi zengin görmüş.


  • hasansabbah  (27.07.15 13:15:19) 
cok ciddiyim sikayet ederdim,


  • oscar  (27.07.15 13:25:47) 
asansöre sığmayan şeyleri sırtlanıp 4-5 kat çıkardıklarında bazen veriyorum. onun dışında işleri o zaten. ayak yapana uyuz oluyorum o ayrı


  • argent dawn  (27.07.15 13:44:06) 
üst kata çıkarmak satın aldığın mağazaya kalmış. eğer işleri buysa yapacak. ama kargo ile geldiyse çıkarmıyorlar. kapıda bırakıyorlar.

yani göreviyse verme, değilse ver.
  • sttc  (27.07.15 23:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.