[]

Kedi tüylerini temizleyecek süpürge?

Kedi geliyor =) an itibari ile süpürge çok boktan. Yeni bir şey almamız gerek.

rowenta nın 2 modeli arasında kaldık.

RO8341
www.teknosa.com

RO8366
www.vatanbilgisayar.com

cimri'den bakınca daha ucuza da geliyor gg'den falan.
8341 f/p açısından daha iyi gibi geliyor

ancak başka tavsiye edebileceğiniz var mı?

 
hocu biz şundan aldık, memnunuz, önünde tüy toplama ve toplanan tüyleri jiletle kesme aparatı var. (bu jilet tam olarak ne işe yarıyor ben de hala çözemedim)

www.vatanbilgisayar.com

direk tüy için diye geçmiyor ama vatan'da iyi tüy toplar bu dediler, hakikaten de topluyor.

senin linklerden hb açılmıyor, teknosa'dakinde de özel tüy toplama aparatı göremedim. ben olsam almışken tüy toplama zımbırtılı alırdım.
  • passion rules the game  (27.07.15 10:58:28) 
linki düzelttim tüy toplama aparatı dediğiniz şey nedir?

mediamarkt'ta bunlara baktım animal olarak geçiyor. turbo başlık gibi bişeyi var tüyleri toplayan.
  • croswell  (27.07.15 11:28:28) 
dyson'ın animal serisi var, memnun kalırsınız kesinlikle


  • red g  (27.07.15 11:50:45) 
butce varsa dyson tabi.


  • hjarteblod  (27.07.15 11:57:12) 
dyson son kararım.


  • hasansabbah  (27.07.15 13:20:19) 
dyson aşırı pahalı 2bin tl süpürge :(


  • croswell  (27.07.15 16:18:24) 
abi hiç bunlara gerek yok ben şunu aldım. www.arzum.com.tr hatta a 101'e geldi 89 tlden aldım. başka yerlerde de bu fiyata bulabilirsin. maksat evi süpürmekse fazlasıyla yetiyor, kılı tüyü herşeyi alıyor hem çok yer kaplamıyor. yanında birde tüy toplayıcı alıyorum ikeadan tanesi 3 tlye satılıyor. bende arkadaşın verdiği linkten gg'dan alıyorum 8 lisini. urun.gittigidiyor.com


  • Bysb  (27.07.15 16:56:15) 
benim arkadaş taşınırken elektirik süpürgesini bana bıraktı LG marka teknolojik torbasız bir süpürge, normalde fena değil ama kedi tüyü için hiç de iyi değil.

borudan gelen genişlik süpürgenin kafasında (t nin üst çizgisini oluşturan kafa var ya hani) daralıyor, o bölgede de fırçası var, tüyler fırçaya dolanıyor ve hava akışının olduğu kısmı kapatıyor (tüyleri çekmiyor yani) bende birde dandik marka (kenwood diye bir marka) bir süpürge var (yengemde de arçelik var) o baya iyi temizliyor güçlü çekiyor falan tek sıkıntısı çok ses yapıyor yengemdeki ve arkadaşdan gelen LG baya sessiz. bendeki ve yengemdeki iyi temizliyor tüyleri falan.

ben şimdiki tecrübem ile sessiz güçlü çeken ve haraketli fırçası olmayan süpürgelerden alırdım. çok teknolojik karmaşık olmasın yani. birde irobot istiyorum ama o ayrı bir konu.
  • selam  (27.07.15 16:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.