[]

bacakta olusan cukurluk - doktora gidilmeli mi

bir iki senedir sol ust bacagimin yan tarafinda bi cukurluk var. yanlis hatirlamiyorsam eskiden morluktu o. 2 sene once motordan ucup topraga yapismistim, tam da o tarafin uzerine. ama cukur degildi ona eminim. bu sonradan hafif bir cukura donustu ve zamanla sanki derinlesti.
bunun icin doktora gitmeli miyim acaba? yas 34 kadin. yoksa yasla ilgili olarak normal mi boyle seyler? reaktif hipoglisemiyim. bunun konuyla ilgisi olabilir mi? doktora gidersem de hangi bolume gorunmeliyim? cildiye mi?



 
Kas-tendon yırtığı olabilir. Özellikle o zaman morluk genişçe bir alana yayıldıysa. Kopan kas lifleri zamanla geri çekilince orada bir boşluk oluşmuştur. Bu tür durumlarda akut dönem geçtikten sonra müdahale edecek ortopedi uzmanı zor bulursun Türkiye'de. Gündelik aktivitene engel olmuyorsa çok da önemli değil tabi.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.15 10:16:38) 
tabi tabi, kocaman morluk ve yesillikti oralar. doktora gitmemistim cok vahim durumda olmadigim icin. gene de agrisi sizisi yok ama derinlesince acaba bacak kanseri mi oldum diye gecti aklimdan :(

peki cok sporla da toparlamaz mi orasi? bu sene cok yuzdum, yoksa cok spor daha mi derinlestirmistir?
  • jimicik  (27.07.15 10:39:57) 
Ucu kemikten ayrılan kas zamanla illa ki retrakte oluyor. Kası daha yoğun olarak kullanırsan elbette kasıldığı kadar da açılamayacağı için -çünkü ucu bağlı değil- daha da fazla toplanacaktır. Masajla belki biraz açılabilir ama bu süreç tekrarlanır. Herhangi bir fiziksel aktiviteyle oraya kas dolduramazsın.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.15 10:44:08) 
Morluk olayini hatirlamiyorum da su an bende de ayni problem var. Ust bacagimda bi cukurluk olustu,resmen farkediliyor.Sinir bozucu,ciddi bisi degildir umarim.


  • Lola90  (27.07.15 11:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.