[]

yine iş arama sorusu- birden fazla başvuru

Selamlar,
Bir şirket mesela nete bir sürü ilan veriyor ( özellikle büyük şirketleri düşünün) , birden fazla ilana başvurmak sorun olur mu? Tabi çok alakasız bölümler olmayacak bunlar, alakalı bölümlerde.



 
sorun olmaz


  • rentts  (27.07.15 07:23:57) 
ne bileyim yahu, bu da herşeye başvuruyor demesinler :)


  • cy7  (27.07.15 08:05:26) 
bence en çok istediğini seç. ne iş olsa yaparım dediğini düşünebilirler. kararlı olmak her zaman iyidir.


  • freya  (27.07.15 08:24:33) 
haklısın freya ama bazen beklemediğin yer aramaz, hiç beklemediğin yer arar ya, o hesap, ne bileyim belli olmaz gibi


  • cy7  (27.07.15 08:30:34) 
şirket küçük de olsa büyük de olsa işe alımı yapan bir veya iki kişi. o yüzden iki ilanda birden adın olmasındansa sana en uygun olduğunu düşündüğün pozisyon daha mantıklı.


  • freya  (27.07.15 09:00:08) 
aynı alandan birden çok ilana başvurabilirsin yahu tabii ki.

örneğin finans alanında senin kıdemine uygun 3 pozisyon varsa başvuracaksın tabii.
  • whatyougetiswhatyoudid  (27.07.15 09:19:09) 
geçtiğimiz günlerde aynı firmadaki iki farklı pozisyona başvuran mühendis arkadaşıma lafı geçirmişler görüşmede. başvurduğu pozisyonun müdürü, görüşmenin ortasında "arkadaş zaten proses mühendisliğine de başvurmuş, ne iş olsa yaparımcı galiba" deyivermiş.


  • john lee hooker  (27.07.15 09:33:07) 
siz bir pozisyona başvurun, diğer pozisyona düşünüyorlarsa onun için çağırırlar zaten. cv aynı cv, ik aynı ik çünkü.


  • otonomo  (27.07.15 10:16:27) 
gayet olur. Is aradigim zamanlar da oda olur buda olur diye ilanlara basvuruyordum. Gorusmeye gittigim de ona da basvurmussin buna da hangisini istiyorsun ki ikisi de kel alaka die yapistirdi ik ci. Hem satis alanina hem finansa basvurma. Satisa basvur pazarlamaya basvur. Finansa basvur muhasebehe basvur gibi


  • oscar  (27.07.15 12:14:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.