[]

japonyaya gitmek için hangi havayolu

Merhaba arkadaşlar.

20 ağustosta japonyada olmam gerekiyor. Sizce hangi havayolu ile gitmem daha güvenli ve mantıklıdır? Belki tecrübesi olan ve bilgisi olan vardır diye soruyorum.

Çok teşekkürler şimdiden.

 
valla ben blogger bir kız takip ediyom youtube da, kendisi japonyaya gelin gitti, hep thy ile gidiyo


  • balpolen  (27.07.15 01:54:22) 
Şimdi THY direkt uçuşu var ama genelde çok pahalı. Bir dönem en ucuza Moskova aktarmalı olarak Aeroflot giderdi. Ben gittim onla, problem olmadı. Dönüş biraz rötarlıydı ama. Son zamanlarda Güney Kore'nin THY'si diyebileceğimiz Koreanair ile, yine aynı ülkenin diğer bir havayolu olan Asiana'nın fiyatları uygun, aktarma süreleri (Seul üzerinden) de fena değil, hem Rus uçaklarına güvenmiyorsanız bunu kullanabilirsiniz. Gerçi Aeroflot bile artık Boeing, Airbus falan takılıyor, İlyushin'di, Antonov'du kalmadı.


  • d max  (27.07.15 02:16:40 ~ 02:41:10) 
aeroflot en uygunu.
etihad ve emirates ise hem uygun hem rahat hem de az rotarli.
qatar var o da ucuz ama biraz rotarli.
THY hayvan gibi pahali. gerek yok bence. ama iste tek aktarmasiz ucus o.
  • heygidim  (27.07.15 04:45:43) 
Ben Koreanair ile Seul'e aktarma yaparak gitmiştim. Diğerlerinin fiyatı nasıl bilmiyorum ama gidiş-geliş 1900 lira mı ne tutmuştu 2012'de. Uçak gayet güzel, rahattı. Devasaydı bir de.


  • sesee  (27.07.15 07:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.