[]

Diyete baslayacagim yardim lutfen

185 boyunda 105 kiloyum son 1 haftadir gunde 1 saat yuzme ve 2 saat yuruyus egzersizi yapmaya basladim.Kola zero bagimliligim var gunde en az 1 litre iciyorum.Yeme aliskanligi olarak neler önerebilirsiniz?Sporu arttirmalimiyim ? Neler yapmaliyim?




 
bir diyetisyene git ve uzman antrenörlerin bulunduğu bir spor salonuna kaydol. diyetisyen sana gerekli ölçümleri yaparak bünyene en uygun diyeti verir, muhtemelen yürüyüş falan da önerir ama sen ona spor salonunda spor (fitness, vg, crossfit vs) yapacağını söyle. kilo verirken kasların da gelişmiş olur, fit bir vücuda sahip olursun. gerekli ölçümleri yapıp kişiye özel beslenme ve antrenman programı hazırlayan bir spor salonu bulabilirsen diyetisyene gerek kalmaz. ha, spor salonuna verecek param yok diyorsan diyetisyenden aldığın diyet programını şu anki egzersizlerin ile birlikte de uygulayabilirsin.

kolayı da bırakmaya bak. zaten diyetisyenin ve antrenörün de bunu söyleyecek muhtemelen. azalta azalta azalta bitirebilirsin, kendine inan.

kafana göre iş yapma, sağlığından olursun. çok ciddiyim. dediğimi yaparsan fazla zorlanmadan zayıflayacaksın, emin ol. yeterki işi uzmanlarına bırak, internetteki yorumlara değil.

son olarak: sakın pes etme ve aceleci olma. en sağlıklı kilo yavaş yavaş verilen kilodur, unutma.

kolay gelsin.
  • kemence  (27.07.15 02:03:33 ~ 02:06:03) 
1 saat yüzme 2 saat yürüyüş yapacağına 1 saat yüzme 1 saat ağırlık antremanı yap.


  • esenboga  (27.07.15 09:08:52) 
diyet içeçeklerin kilo aldırdığı diye bir olay yoktur, sadece seni acıktırma ihtimalleri vardır ve içinde tatlandırıcı vs içerdiklerinden ve zaten bunlar doğal şeyler olmadığından tehlikelidir.

ha ona bakarsan tavuk da tehlikeli balık da. içine antibiyotikleri basıp basıp büyütüyorlar. neyse.

bu kadar kardiyo yaparsan skinny fit bir adam olursun, vücudunda kas kalmaz. kilo vermek için aylarca uğraşır, üstüne kas yapmak için aylarca uğraşırsın.

@esenboga dediği mantıklı, ama antrenmanlar arasında süre olmasına dikkat et. yani yüzdükten sonra vg antrenmanı yapma da, vg'den sonra yüzebilirsin.

intermittent fasting araştırabilirsin, ketojenik diyet araştırabilirsin.

ama bana kalırsa bu iş basit;
1-işlenmiş ürünlerden uzak dur
2-güzel uyu
3- hareketli ol. bu saatlerce kardiyo yap değil. sadece hareketli ol.
4- güzel beslen

bitti gitti.
  • logisticsmanager  (27.07.15 11:14:12) 
hızlı kilo vermeye çalışma,sağlığından olursun
zayıflamak için en iyi spor yürüyüş, aşırı spor kalbe çok yük bindirebiliyor, dikkatli ol

  • ütopya  (28.07.15 00:28:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.