[]

Araba Tavsiyesi

Oncelikle arabadan pek anlamam ve ilgim de yoktur. Daha oncesinde ihtiyacim oldugu zaman babama ait olan mercedes s350 araci kullaniyordum. Kendisi kamyon gibidir masallah ve Istanbul trafiginde insani krizlere sokar, dar sokaklarda nereye sokacagimi bilemem arabayi ve bazen arabadan inip caresizce kafami kasirim. Parayla rezil olmanin tanimidir benim icin s350.

Gecen trafikte bi arac gordum; Honda-Jazz dis hacmi oldukca kucuk olmasina ragmen ic hacmi oldukca genis geldi. Biraz inceledim ve gercekten oyle bir arac olduguna emin oldum. Sonrasinda aracin teknolojik fonksiyonlari(sensor, navigasyon) ve panoromik cam tavani(2012 sonrasi modeller icin) beni iyice kendine cekti.

Daha sonrasinda bu tercihimi arkadaslarima sundum. Fakat kimseyi tatmin etmemisti bu durum. Herkeste bi gosteris arzusu vardi. Benim icin yukarida saydigim kullanim ozellikleri ve ergonomik ozellikleri onemli, insanlar biraz daha gosterise onem veriyor. Acikcasi Jazz`a daha iyi bir alternatif olusturabilecek bir arac bilmiyorum. Bu konuda yardimci olabilir misiniz?

 
babanda s350 varken jazz'a mı bineceksin? hay aksi şey.
ayrıca babaya selam.

  • teknikekip  (26.07.15 15:12:59) 
volvo d90
astra j
hyundai i30
  • Frederick Co  (26.07.15 15:15:13) 
jazz iyidir al gitsin.


  • jamswety  (26.07.15 15:41:02) 
mercedes a serisine bak


  • sta  (26.07.15 16:05:08) 
Volkswagen sevmiyorum ama Polo ve Golf HB sınıfı için uzun yolda da az biraz konfor sağlayan modeller olduğundan S350 sonrası at-eşşek dönüşümünü kolaylaştırabilir.


  • arnold schwarzeneger  (26.07.15 18:01:52) 
Jazzin 2012 sonrasi yok oncelikle bu konuda uyarayim :) Cok kullanisli, zupper bir araba. Tavsiye ederim. Mercedesten sonra biraz hantal gelebilir sadece. Ama hyundai vs. ile karsilastirmam bile.


  • someonewalksalone  (26.07.15 22:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.