[]

Kod embesili

Merhaba.

Ben anonymice.

Ben bir kod embesiliyim.



2 senedir çeşitli zamanlarda öğrenmeye kasıyorum ama ya unutuyorum ya da hafıza overflow veriyor beyin.

Biri bana Python, java, c++, photoshop (kod değil ama lazım) öğrenmenin yolunu söylesin. Ah tabi php, mysql unutmayalım (eklemek istediğiniz varsa ekleyebilirsiniz)

Şu kitabı al desin alırım, babil.com da indirim var su sıralar, gerekli pdf leri indiriririm. YEter ki bir öğrenme yolu çizin bana.

Binde hellow world yazmak istyorum. Binde memory stack overflow olmak istiyorum ühühüh...

 
olmuyorsa kasma.


  • kuzey li  (26.07.15 14:35:22) 
@husule getiren

Hocam amaç aslında yok, yani şunu şunu yapacağım diyemem, amaç sadece öğrenmek. Fakat elzem olan bir durum var o da web sitesi tasarımı-kurma (joomla ya da wordpress değil) web sitesinin maintenancı falan.

Ha bunun için koda gerek yok diyebilirsin fakat şu aralar oldukça fazla boş zamanım var, bir şekilde değerlendirmek istiyorum, koda da bulasayım diyorum.

not:işin temelini malesef bilmiyorum. tamamen farklı bir disiplindenim
  • anonymice  (26.07.15 14:42:51 ~ 14:44:11) 
hocam motivasyon bul kendine öncelikle, üni de okurkan bile okuyup mimar olacam, doktor olacam, avukat olacam falan diyor millet, sende bunu öğrenip şunu olacam/yapacam falan demen lazım ki motive olabilesin, sonrası kolay.

ne bileyim 5/6 bin lira maaş alacam falan de, öyle bişi ypacam ki insanların yararına olacak de bişi de. (ikisini birden de hatta)
  • selam  (26.07.15 15:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.