[]

üniversiteden atılmak

iyi geceler sayın duyuru sakinleri
gene bır problemle karsınızdayım.çok sevdıgım bır arkadasım gecen sene oss ye bır haylı calısmasına ragmen sınavda basına gelen olumsuzluklardan dolayı ıyı bır puan alamamıstı.aile durumları ne kotu ne ıyı, bır ıflas durumu oldu ve hala borc oduyorlar neyse soruma geleyım arkadasım atılım unıversıtesınde 1 sene hazırlık okudu ve gecen senenın son taksıdı ve bu senenın ılk taksıdını odeyemedıler.kayıtlar kapandı ve cocuk resmı olarak okuldan atıldı.bu cuma ellerıne bır mıktar(ıkı taksıdıde odeyecek kadar bır para) para gececek.ne yapmak lazım tam olarak bılmıyoruz.arkadasım cok tedırgın ve bır cozum arıyoruz daha once basına boyle bır sey gelmıs olanlardan yardım ıstıyoruz yada bu konuyla ılgılı bılgısı olanlardan.simdiden tesekkur edıyorum.

İyi geceler duyuru aılesı,

 
birebir olmasada odeme düzensizligi gibi durumlarla karsilasan arkadaslarım oldu birinci bu sene kayit parasinin ilk taksitini yatirirken gecen senenin son taksidini birden yatirdi sorun olmadi bu kişi a üniversitesi okuo.b üniversitesinde okuyan arkadasimse kayitlar kapandi add drop haftasi gecti ve parayi oyle yatirip girdi okula bence okulla birber gorusmeli ve durumunu halletmeye çalısmali.


  • all girls dream  (20.09.09 01:13:25) 
okulda ödeme yaptıkları birimle düzgünce konuşulduğunda her türlü halledeceklerini düşünüyorum. neticede özel okul ve gelen paraya hiçbir şekilde hayır demeyeceklerdir.


  • wilwarn  (20.09.09 01:20:41) 
Okuldan "resmi olarak kaydı silindiyse" yapacak birşey yok. Tekrar kayıt yaptırabilmenin yolu sadece ösym yerleştirmesinden geçer. Kayıt silinmeden önce üniversite yönetiminden biriyle görüşüp, taahhütname vb. imzalansaydı sorun olmayabilirdi. Benim de başıma geldi, sağolsunlar kolaylık gösterdiler. Ekle/sil haftası geçtikten sonra ücretim yatmıştı ama derslerime kayıt yapıp, girebilmiştim.
Aile üniversite ile görüştü mü? Eğer kayıt silinmeyip sadece dondurulduysa yardımcı olabilirler. Silindiyse dediğim gibi, tekrar öss'ye hazırlansın.

  • Lethe  (20.09.09 11:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.