[]

Ağırlık çalışmasından Önce mi sonra mı ip atlamalıyım?

Kardiyo niyetine ip atlamayı düşünüyorum. Önce mi daha iyi olur sonra mı? Nedenini de yazarsanız sevinirim.




 
önce atlarsan çok yorulursun ve ağırlık için enerjin kalmayabilir. sonra atlarsan atlayamayabilirsin kasların kasıldığı için. seçim senin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (26.07.15 13:34:39) 
Sonra atla. Bacak çalıştığın gün belki sıkıntı yaşarsın ama onun dışında sorun olmaz. Önce atarsan tam performansla ağırlık kaldiramazsin


  • blues guitar forever  (26.07.15 13:42:19) 
sonra calisman daha efektif olur.


  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (26.07.15 13:42:52) 
Önce olması lazım diye biliyorum. En azından bir 5-10 dakika kardiyo olması için yapıyorum ben sonraki hareketlere geçmeden evvel.

arnold arkadaşa danışırsan daha iyi olabilir.
  • sevgikusunkanadinda  (26.07.15 13:52:04) 
Kardiyo amaçlıysa haftada iki defa, antrenmandan sonra 20-25 dakika yeterli. Ağır bacak antrenmanından sonra yapma sakın. Burada ölümden dönen biri vardı.


  • Simrug  (26.07.15 14:43:14 ~ 14:46:34) 
Antrenman öncesi ısınma için yapılabilir, fakat ben ağırlık çalışması için ısınmayı, ilk setteki nispeten daha düşük tekrarla yapılan çalışmayı daha uygun buluyorum. O nedenle haftada birkaç gün antrenman sonuna ekleyebilirsin. Fakat şunu da söyleyeyim: Kardiyo ile kazanacağın her şeyi, ağırlık çalışması ile daha efektif ve zararsız bir şekilde kazanabilirsin.


  • angelus  (26.07.15 14:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.