[]

Kiz isteme fasillari- acil

Erkek tarafiyiz.
Bu akşam istemeye gidilecek, kaç kişi gitmeli kimler gitmeli? Sadece anne baba mi gitsin? Kız tarafı kalabalık olursa sap gibi kalmayalım?

Ne götürelim illa çiçek çikolataya 300 lira mi bayilalim?

Nedir, ne değildir, tüm ilgili konularda aydinlatin kardeşinizi.

Tikler okundukca gelecek.
Şimdiden teşekkürler.

 
Sen ve +4 kişi gitmekte fayda var. Çiçek + çikolata maksimum 100-150 TL tutar. Onuda bayıl bi zahmet.


  • teknikekip  (26.07.15 10:37:20) 
kız tarafı kaç kişi olacak sorun ona göre gidin, anne, baba varsa kardeş enişte, yenge yeterli gibi. sonuçta evde olan bir şey yedi ceddini çağırsan oturacak yer bile bulamaz kimse.

bimden çikolata alınıp gidilmez, herkes 300TL'lik alıyor sonra kafana kakılma ihtimalini düşünüp kıy paraya bence.
  • kuzey li  (26.07.15 10:39:20 ~ 10:41:32) 
Bizim bi tanıdık kız istemeye 1 litre rakıyla gitmişti kızı verdikten sonra da +5 tane büyük rakı alıp icmislerdi. Kuzeni istemeye anne babası teyzesi ablası gitmişti


  • kablelvuku  (26.07.15 10:41:48) 
Oluşabilecek sessizlikleri düşünerek ağzı laf yapan birini muhakkak götürün. Çiçek çikolata mevzusundaysa teknikekip +1


  • kakao  (26.07.15 10:58:48) 
kız tarafından kimlerin olacağını sorup öyle gidin. dedeniz büyükanneniz falan varsa onlar da gelsin. illa güzel olacak çiçek çikolata. siz az kişi olsanız bile çikolatayı az almayın. sonradan hayırlı olsuna gelenlere de dağıtılıyor o çikolatadan. çikolata önemli.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (26.07.15 10:59:11) 
O çuklata gümüş tepside olacak bi de. Gümüş tepsiyi duyduklarında kız isteme faslı olacağını anlayıp yüksek fiyat çekerler. Birkaç yerden fiyat isteyin.

Bence biraz kalabalık gidin, varsa dede nine, dayı amca teyze hala.
  • mandalina kokusu  (26.07.15 11:18:45 ~ 11:19:14) 
kalabalik gitmeyin amk bi bok olmuyo kalabalik gidince. "sayica kiz tarafi kalabalik olursa ezik kalmayalim" dusuncesi de ne.
havasizlik yaratmayin. belki evde o kadar kahve fincani yok. o kadar kisiye yer yok. havasiz kalmayin. adam gibi az kisi gidin. efendi olun lan

  • nax  (26.07.15 11:51:03) 
pastaneler dandik gumus tepsilerini iteleyebilirler. bence pasabah e gibi bir yerden seramik cam gumus tarzi tepsi tabak gibi bir sey bakin. onu goturun pastane ona doldursun. yine ayni paàya gelebilir ama kaliteli bir sey olmus olabilir.

tebrikler
  • exlibris  (26.07.15 11:53:30) 
kakao+1
çicek konusu önemli.paraya kıyman lazım ama kız istemeye gidiyoruz ona göre bir çicek istiyorum dersen feci şekilde fiyat artar.şansıma tanıdık çicekçi vardı ona yaptırmıştım ben.arada gül götüreceksen tek sayıda olması gerekirmiş çift olursa uğursuzluk olurmuş öyle bir inanç söz konusu :)
çikolata ayrı bir ızdırap.çicek olayında olduğu gibi kız istemeye gidilecek dersen 50 liralık paket oldu sana 150 lira.bir kaç yerden fiyat al ve pazarlık yap.
  • yambiliyami  (26.07.15 12:29:46) 
çiçeğe 150
çikolata 300 gidecek en az daha ucuzuna kaçma pişman olursun. ben çikolatayı ucuza kapatmaya çalıştım cimrilik yapıp çok pişman oldum allahtan çiçek güzel olmuştu ordan kurtardık.

  • cannibal corpse  (26.07.15 13:03:20) 
Simdi 300 icin cekiniyorsan ileride dugunde napicaksin haci? Vazelini hazirla sen


  • icim urperiyor  (26.07.15 18:52:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.