[]

bu filmi bilen var mı?

adamın 3 yada 4 oglu var
karısı oluyor fılmın basında
sonra devlet cocukları elınden alıyor
fakat kotu bakılıyor cocuklar
sakat bırakılıyorlar
baba kendını topluyor
bır ev yapıyor
sonra cocuklarını evıne getırıyor,
fakat cocukların basından cok fena olaylar gecmıs oluyor,
odalarının yetersız oldugunu soyluyorlardı
metrekaresını begenmıyorlardı
ve cocukları elınden alıyorlardu
bır tanesını hadım edıyorlardı
o aklı dengesını kaybedıyordu

çekim yılı eski. 30 seneden fazla. eski dönemde geçiyor olabilir. 50-60lı yıllar gibi. şapkalı insanlar varmış. ne filmi olduğunu bilmiyoruz. rus mu, ingiliz mi, amerikan mı, iran mı vs... hiç belli değil.

 
trt de yayımlanmıstı bundan 20 yıl kadar once adı da 'son yemın' dıye aklımda kalmış. fakat nette bulamadım.


  • bisey demiyorum pes diyorum  (25.07.15 23:58:57 ~ 23:59:32) 
bahsettıgınız fılmden daha eskı bır tarıhte cekılmıs olmalı. 20 sene once trt de yayınlandı cunku.


  • bisey demiyorum pes diyorum  (26.07.15 00:38:47) 
After the Promise


  • sadegazoz  (26.07.15 10:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.