[]

kaslı erkekleri kıskanıyor musunuz ?

Ben sabah gördüm de .Olm gerçekten dikkat çekiciler bir instagramda görüyorum.Sonra moralim bozuluyor ..Napcağız ?




 
abi kafayi mi yedin ne zaman duyuruyu acsam kasli erkek duyuruna denk geliyorum. bozma moralini senin de cekic ors ve uzengin var


  • ateistanbul  (25.07.15 22:16:54) 
Fedakarlık çoğu onların kız düşürme derdinde olanları ayırıyorum tabi haftada 4 5 gün en az 2 saatini harcıyor bu insanlar. yemek uyku askeri disiplin de var önerim sen de yap bu fedakarlıkları


  • Take it away honey  (25.07.15 22:19:17) 
bence sen niyeti bozmuşsun abi


  • littlejack  (25.07.15 22:20:39) 
hiçbirini rakip olarak görmediğim için kıskanmıyorum. vücudumun çok fit ve düzgün olduğu zamanları da biliyorum, gördüğüm ilgi falan şimdikinden farksızdı. bana ne milletin kasından skinden, beni beğeniyor mu beğenmiyor mu ben onunla ilgilenirim.


  • der meister  (25.07.15 22:22:21) 
Bence kıskanmaktan ziyade hem kadın hem de erkek için konuşuyorum ki hayranlık ve saygı duyulmalı.
Konunun biraz dışına çıkmış gibi gözüksem de (özür dileyerek) işin disiplin kısmına değinmek istiyorum.

Öyle steroid almayıp da ciddi ciddi emek veren insanların öz disiplini gerçekten saygı duyulasıdır. Burada bile denk geliyoruz ''5 aydır kullanmadığım supplement kalmadı hala kas yok '' diye, olmaz çünkü en önemli kısmı beslenme. Bu işi hakkıyla vererek ve yaşam tarzına getirmiş adamlar ağzına tabiri caizse çöp gıda sokmuyor ve bu gerçekten çok zor bir iş.

Hem kadın hem de erkek için konuşuyorum. Victoria secret's meleklerine bakıyorsun fizikleri taş gibi, her gün ağırlık çalışıyorlar da skinny fat olmaktan kurtuluyorlar bizim mankenler ise anca kalori kısıtlaması yapıp jogging yapıyorum diyor. Ama ne yediklerine tam anlamıyla dikkat etmedikleri için arada dünya kadar fark çıkıyor. Erkeklerdeki gelişim de böyle.

Özet: Ben iradesine sahip çıkıp, beslenmesinde bu kadar disiplin gösterebilen kişilere saygı duyuyorum şahsen. (soruyu biraz daha genele çevirip kendimce yorumladım)
  • neferkitty  (25.07.15 22:23:37) 
çalış senin de olsun kardeş
neden kıskanıyorsun.
kıskanclık aciz bir duygu.

aynı kol gövde sende de mevcut


insanları görünüşlerinden dolayı ulaşılmaz sanmak hayranlık beslemek çok mantıksızca.

demin de birisi diyetle ilgili yazmış
hepsi kapitalizmin bir oyunu kendinize gelin vesselam.

gidin bir şeylerle ilgilenin fazla boşluktan bunlar.
  • c p  (25.07.15 22:30:16) 
valla benim süper fizikli yakın bir bir arkadaşım var. sırf kas değil boy pos falan da yerinde. instagram'dan kızlar nasıl yazıyor buna görseniz ağzınız açık kalır. eleman sıraya diziyor hepsini. haa kıskanıyor muyum? yok. çünkü fiziğinden de öte muhteşem bir karakteri vardır. yavşak biri olsa kıskanırdım belki


  • haracina  (25.07.15 22:30:19) 
Gipta ediyorum tabi. Haset etmiyorum ama.


  • stavro  (25.07.15 22:37:19) 
Bakıyorum, "helal olsun, sağlam omuz çalışmış" diyorum. Bitiyor. Bende az değilim hani.


  • cetoxim  (25.07.15 22:40:05) 
valla 10 yıl önce bir kızın "kaslı erkek istiom" dediğine rastlanmazdı. o dönemde sorunca kimse kaslı olsun falan da demezdi.

çağımız tüketim çağı. artık kızlar istiyor, çünkü diğer kızlar da istiyor. istiyor gösteriliyor vb.

neyse; kıskanmıyorum. ama 6 aydır da çalışıyorum. beklentimin altında da olsa düzelme var. daha iyi bir programla ben de iyi duruma gelcem inşallah.
  • siradisi00  (25.07.15 22:54:45) 
ne gıpta ediyorum ne haset . mala bak la karı gibi dar giyinmek için saatlerce ağırlık indirip kaldırıyor yazık bunlara diyip üzülüyorum. hepsinde kendini birilerine beğendirme çabası .... bunlara gerek yok adam olun lan 2 dakka.


  • losev bagiscisi  (25.07.15 23:02:08) 
açıkçası instagramda kızların beğelnilerine bir bakınca 1. kediler 2. kaslı erkekler ağır basıyor.

tüketim toplumu olayı ama fiziksel olarak kadınlara gayet çekici geliyorlar.

ha zenginlikte değil olay doğuştan değil çalışarak gelişiyor adamlar. saygı duymak gerek
  • efrasiyab87  (25.07.15 23:11:56) 
Kıskanma değil de imrenme var. Ben de azıcık egzersiz yapıyorum, vücudumdaki değişikliği görünce ayna karşısında kasım kasım kasılmaya başladım. :j


  • yirmisantim  (25.07.15 23:22:05) 
kas yapıcam diye zamanının büyük kısmını ve parasını spor salonuna yatıran, sonra da vücudunu bi şekilde sergileyen (spor salonu aynasında selfie çeken, herkes kat kat hırkaylayken kış günü beyaz t shirtle olm çok yakışıklıyım diye kasılarak ortalarda dolaşan vs) tiptense
işinde gücünde, kafası çalışan, elbette kendini çok da salmamış ama kas yığını gibi olmayan adam kesinlikle daha çekicidir.

+annem biscolata reklamını görünce midem bulandı diye kanalı değiştiriyordu. erkeğin kaslı olması herkesin istediği bir şey değil. kadınlarda zayıf olmak günümüzde popüler gözükse de çoğu erkeğin etine dolgun kadınlardan hoşlanması gibi bir durum bu.

yani= bence çok da şey yapma
  • marstangelenkiz  (25.07.15 23:28:28) 
kaslı değil ama fit olmak güzel bir durum.


  • nuisance  (25.07.15 23:28:32) 
Losevsiyle ayrı görüşteyim


  • all girls dream  (26.07.15 01:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.