[]

Isid in sinira keskin nisancilari dizmesi

E bizim askerleri keklik gibi avlar bunlar?

www.radikal.com.tr

Bunlara karsi hava saldirisi disinda ne yapilabilir?

 
işıdin kofil sniperlarına karşı biimde komanda sniperlar var


  • efrasiyab87  (25.07.15 22:02:44) 
tsk'nın elinde kimyasal silahlar var. onu kullanabilirler. kimyasal deyince hani bombanın içindeki sıvı-gaz madde ayrıca adamın elinde 5 km gösteren dürbün varsa tsk'nın elinde 10 kmlik var. ihalar silah taşırsa yürüyen hertürlü canlıyı öldürürler cerablusta bir kedi bile kalmaz sokakta.

tabii geri dönüşü olur bizim şehirlerimize uyuyan hücreler çıkar ortaya orada kedi çıkmaz ken buradaki büyükşehirlerde insanlarımız dışarı çıkamaz.
  • protrek  (25.07.15 22:07:32) 
yahu nereye diziyorlar sınıra? açık alanda mal gibi duran keskin nisancı olmaz. ya bina içlerine girip her zaman yaptıkları gibi duvarda küçük delikler açarak nişan alacaklar ya da dışarıda siper gibi korunaklı bi şey bulup onun kenarına sinecekler. diyelim ki keskin nisancıları yerleştirdiler, ve hadi diyelim ki 1 km uzağa güzel atış yapabiliyor bu adamlar. bizim keskin nişancıları filan geç, mis gibi insansız hava araçlarımız var. mini iha'lardan bölgede onlarca vardır. üstün teknolojiye de gerek yok. hareketliliği en iyi şekilde izliyorlardır onlar merak etme. hareket tespit edilir, yerler saptanır, koordinatlar girilir, topçu atışına tutulur. bu kadar basit bence

şu saatten sonra sınırın dış tarafından gelen teröristten daha tehlikeli ve canımızı yakacak şey şu: istanbul'da, izmir'de ve diğer şehirlerde halihazırda yerleşmiş olan yerli ve yabancı işid militanları.

pikap konvoyu yaparak kürt bölgesi basmaya benzemez teknolojik üstünlüğü bulunan düzenli orduya dışarıdan saldırmak.
  • zbamk  (25.07.15 22:30:34 ~ 22:34:00) 
oo herkes savaş stratejisti olmuş


  • dinsiz adam  (25.07.15 22:39:10) 
Kafa yormaya gerek yok, "kurmaylik sinavi" denen seyi gectiysen buna karsi bir sey dusunebiliyorsundur.


  • stavro  (25.07.15 22:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.