[]

Arkadaslar yardim, babam

Bugun sabah belini inciltmis bahcede calisirken, beli agriyo, 2 saat falan yatti, simdi tekrar kalkti, arilarin yanina gitti, onlara bakicakmis, dedik annemle gitme, belin agriyo, daha da inciticeksin, zaten yasli, daha kotu olacak, yok, bizi dinlemiyor, iste de cok yoruyor kendini. Annemle beni de dinlemiyor, valla korkuyorum, bi tarafina bisey olucak diye, hic dikkat etmiyor, boyle agir kaldirdigi icin gobek fitigi oldu, ameliyat oldu, onun icin ayri dikkat etmesi lazim, ben simdi ne diyeyim ona da dinlesin biraz, vallahi korkuyorum, bisey olacak diye




 
valla duygu sömürüsü yap diyecem ama aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum.. hani ben babamı yanaımda, ayakta görmek istiyorum filan de istersen.


  • air  (25.07.15 16:58:10 ~ 16:58:18) 
ahhh ah! ne bu annelerden babalardan, ninelerden dedelerden çektiğimiz? ciddiyim :/ arkadaşımın annanesi 90 yaşında, kemik erimesi var, kemikleri zaten cam gibi, sen git tabureye çık havlu asıcam diye, düş kemikleri kır, hem de kaburga, bel omur vs bölgelerdeki hayati kemikler. iyileşmeyecek şimdi bu kemikler, ağrı kesiciyle yaşayacak. bak bundan bahsedebilirsin babana, ama yaşı küçült bari babana anlatırken :) biraz gözü korksun. gerçi onları da anlıyorum, yaşlandığını ya da güçsüzleştiğini kabul etmek istemiyor insan. ben ayağım alçılıyken iş yapardım, herkes bana yardım etmek için koştururdu, kabul etmezdim, edemezdim daha doğrusu. onu da anlıyorum o yüzden. ama bir zarar görürse bu yaştan sonra iyileşmesi çok çok zor, 25'ten sonra insanı vücudu çökmeye başlıyor, yaş ilerleyince olacakları düşünsün bir de. geçmiş olsun bu arada çok.


  • pasp  (25.07.15 18:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.