[]

kötü mü duruyor sizce? (resimli)

kitaplığım olmadığı için okuduğum kitaplarımı odada dolabın üstüne koyuyorum resimde görüldüğü gibi. geçen gelen bir arkadaşım ''bi kitaplık alıp doğru düzgün koysana şunları böyle çok kötü duruyor, hem kitaplara da yazık'' dedi de kafama takıldı. kötü mü duruyor sizce? bir kitaplık alayım mı?

aslında odada bir gömme dolap var ama zaten orası da dolduğu için sonradan böyle yapmaya başladım. bir de odada kitaplık için yer yok, odam çok küçük. kitaplık alırsam eğer başka bir yere koyacağım. siz ne düşünüyorsunuz? kötü mü duruyor böyle sahiden?


 
Evet biraz kotu duruyor o da dolabin ustu oldugu icin sanirim. Bos bi rafta sıkış tıkış olsa bu kadar goze batmaz. Kitaplik alcak imkanin varsa al. Yoksa da kasma kitabin nasil durdugunun bi onemi yok aslinda.


  • rayde  (25.07.15 15:11:33) 
iyi duruyor da deprem olur bişey olur, onlar devrilince sıkıntı olmasın?


  • sutlu nescafe  (25.07.15 15:33:30) 
dolabın üstüne konulan her nesne odayı boğuyor gibi geliyor bana. daraltıyor ferahlığını azaltıyor nesneler yükseldikçe.
kitaplık için yer olmadığını söylemişsiniz. yerde bir yere yatak altına vs kolileyebilirsiniz.

  • vaktiyle iyi biriydi  (25.07.15 15:51:16) 
@sutlu nescafe; evet böyle bir durum da var aslında, benim de aklımdan geçiyor bazen. bir de istanbul'da deprem bölgesi denilen bir yerde oturuyorum.

@vaktiyle iyi biriydi; yatağın altına koymuştum bir ara ama daha kötü olmuştu toz vs.den dolayı. kolilemek iyi bir fikir gibi evet, öyle yapacağım sanırım.

bu arada herkese teşekkürler cevaplar için.
  • belirsiz biri  (25.07.15 15:56:23) 
bir duvara raf yapabilirsin, o şekilde yan yana dizersin.


  • rencideedipadivar  (25.07.15 16:27:01) 
@rencideedipadivar; evet duvara raf ya da koli yapacağım. ikisinden biri. odada hiç yer olmadığı için duvara raf daha mantıklı sanki çünkü koli yapsam bile o koliyi odada koyacak yer yok. zaten bütün bu kitaplar da tek koliye sığmayacak gibi gözüküyor. en iyisi bir yerlere bağışlamak ama ona da kıyamıyorum. var kitap biriktirme gibi bir huyum.


  • belirsiz biri  (25.07.15 16:29:53 ~ 16:32:25) 
arkadaşın haklı. duvara monte kitaplıklar var, raftan daha şık.


  • snowman  (25.07.15 19:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.