[]

Şu Göbeği nasıl eritiriz, nasıl şekle sokarız?

1 senedir yurt dışında olmamdan mütevellit artı düzensiz yaşam hafif göbek yaptı.


Bu göbeği ertimek + şekle sokmak için bana ne yapmam gerektiğini adım adım yazacak bir baba yiğit lazım :) Spor salonuna kayıtlıyım o yüzden aletleri de kullanabilirim.

Bir de bonus olarak göğüs ve kollar için de neler yapabilirim bununla ilgili bir website var mıdır önerirseniz çok makbule geçer. :)

 
yazar burada yurt dışına çıktım demek istiyor.


  • we have to go back 95  (25.07.15 14:12:31) 
  • angelus  (25.07.15 14:14:01) 
allahın ayısı yemişsin zamanında o göbek zor erir biraz. şş şişko sana diyorum. seni bu halinle kimse beğenmez haberin olsun.

evet alındıysan devam edelim çünkü bu sözlere içerlemen, alınman lazım. bu duyduğun sözler seni aşırı derecede gaza getirecektir. kendinle barışık olma. bu sadece bir kandırmacadır. göbeğini eritmek için elinden geleni yapacağına kendini inandır.

ve şimdi gidiyorsun orta halli bir fitness club'a yazılıyorsun. internetten günlük kalori ihtiyacını ve gün içinde yediğin herşeyin kalorisini hesaplıyorsun. kendi diyetini kendin hazırlıyorsun ve bu diyette kalorisine göre herşey serbest sınırları senin elinde.
ve evet kilo verdin ancak bitmedi çünkü vücudunda sarkmalar olabilir. bu yüzden dambılla çalışmalısın. spora da devam etmelisin. zaten orada ki hocalar sana yardımcı olacaklardır.
  • yamuklu sucurta  (25.07.15 14:45:06) 
(bkz: kardiyo)


  • dirildimde geldim  (25.07.15 15:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.