[]

online satışta kargo firmalarıyla antlaşma

internetten satış yapacağım hatta daha çok instagram. sanırım kargo firmalarıyla anlaşılıp uygun ücrete kargo parası veriliyor. yani ben satış çok olsun diye kargo ödemesini kendim yapmayı planlıyorum. nasıl olacak bu iş? en iyi kargo firması hangisi?

pttde de fiyatlar epey uygun görünüyor. ne dersiniz?


 
en iyi kargo firması ups. bilgisayarında herşeyi hazırlayıp etiketini kendin yazıcından çıkarıp yapıştırıp gönderebiliyorsun. ama tr içinde heryere gitmeyebiliyor.

anlaşmak için şube ile irtibata geçeceksin, teklif isteyeceksin. onlar da sana gönderdiğin kargo sayısını soracaklar. bu aşamada yüksek rakam vermekten çekinmemelisin. şu ara 4-4,5 lira uygun gibi. birçok firmadan teklif al ve birbirine kırdır. acıma.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (25.07.15 14:18:55) 
belli bir limitin üstüne çıkmadan kargo firmaları anlaşma yapmıyorlar. biz çözümü sürat kargonun kredili kargosu ile bulduk. sürat kargo adı gibi süratli değil hatta bazen can sıkıcı ama kredili kargo olayını bir tek bu firma veriyor.inceleyin derim.


  • o kadar da degil aga  (25.07.15 14:30:35) 
aslına bakarsanız en iyi kargo firması diye bir şey yok. bu konuyla ilgili çoğu yoruma bakıyorum. atıyorum bir kişi kendi bulunduğu bölgede a firmasından çok memnun, ama bir başka kişi yaşadığı şehirde a firmasından beklediği hizmeti alamıyor, b firması ile çalışıyor.. hizlial.com, hepsiburada.com, d&r gibi sitelerin çalıştığı kargolar en fazla iki.. onlarda yurtiçi kargo ve aras kargo..

gittigidiyor ve sanalpazar gibi sitelerden satış yaptığın takdirde sitenin dükkanı olduğun için kargoların özel promosyonlarından yararlanabilirsin..

www.gittigidiyor.com @ mesela sürat kargo 3,49 tl

gidip ilk olarak yurtiçi ve aras ile konuş.. @bir daha geldim'in dediği gibi 4-5 tl iyi fiyat şuan için...
  • synche  (25.07.15 14:40:21 ~ 14:40:55) 
@o kadar da değil aga, sürat kargo süper bi iş yapmış. kendilerinden tiksindiğim için şubesine gitmem sitesine girmem dolayısıyla haberim olmamıştı, sağol.

bence bu modeli diğerleri de en kısa sürede hayata geçirir, küçük siteler ve martini girl gibi instagram satıcılarını kaçırmamak için en güzel yol
  • azizakin  (25.07.15 14:46:07 ~ 14:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.