[]

sarhoşken saçma sapan davranıp ertesi sabah kendinden nefret etmek?

bunu herkes yaşıyor mu ya? içkiye düşkünüm, hiç içmemek de bir seçenek değil o nedenle.

sabah bir kalkıyorum, hayatımı mahfettiğimi, berbat bir insan olduğumu, bundan sonra düzelemeyeceğimi, bu şekilde yaşamaktansa ölmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. ne özsaygı kalıyor, ne kendine güven. yaptıklarımı hatırlayıp mideme kramplar giriyor, diyorum ki işte bu kadarmış, hayatının kalanını mahfettin, bundan bir kurtuluş yok.

şimdi böyle yazınca orgyden orgye koşmuş, adam öldürmüş, satanist ayin yapmış gibi oldu ama. kimi zaman en basitinden söylediğim bir laf bile olabiliyor bu, sarhoşlukla saçmalak bile ertesi sabahında bu etkiyi yapıyor.

 
Kararında içmeye çalışın. İlla zil zurna sarhoş yatağa girmek zorunda değilsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

Arada biz de ne saçmalamışız lan diyoruz.
  • justinho26  (25.07.15 13:41:23 ~ 13:42:21) 
bir de bir kere hafif sarhoş hale gelince, mantığım siliniyor, daha da içme isteğini durduramıyorum. yani mesela 3 bira alıp eve geliyorum, bunları içip yatarım diyorum. ancak o noktada tamam biralar bitti yatayım diyemiyorum, bir tane daha, bir tane daha derken, 6-7 ye tamamlıyorum. öyle çok içerim yıkılmam bir bünyem de yok.


  • alice practice  (25.07.15 13:44:49) 
Olmak istediğin kişiyle olduğun kişi arasında fark var demek ki. O nefret değerli, biraz daha büyür ve aldığın zevkin üstüne çıkarsa yerini mutluluğa bırakır belki.


  • harvey  (25.07.15 13:50:34) 
neler içiyorsun mesela?


  • m murphy  (25.07.15 14:16:28) 
@murphy ağır alkollü içecek tüketmiyorum. dediğim gibi çok da içmiyorum aslında. ama herkesin sarhoş olma eşiği farklı.

@ciğerdelen her gün bu şekilde içmiyorum doğal olarak 1-2 ayda bir bu şekilde, fazla içmiş, saçmalamış oluyorum.
  • alice practice  (25.07.15 14:35:51) 
işte o nedenle oluyor bunlar. bence bir akşam rakı içip denemelisin. gerçekten sarhoş olduğunda neler oluyor ona bi bak.


  • m murphy  (25.07.15 14:54:34) 
@harvey +1

bizim gibi sürekli maskelerle dolaşan insanlar bir nevi maskelerini çıkartıyorlar. ben neler yapmadım ki. üstünden yıllar geçti, sikimde değil, ama aklıma geldikçe karnıma sancılar giriyor.

ben içerken sosyal medya, telefondan uzaklaşırım. çok samimi olmadığım ortamda önce onların sarhoş olmasını bekler ondan sonra içkiye öküz gibi yumulurum. o saatten sonra kimse bişi siklemez zaten.
  • dios  (25.07.15 15:33:36) 
maske herkese lazım sıkıyorsa mal gibi adam kullanan bölüm başkanına brn senin aq de bakayım.

o kadar övmeyin maskesizliği herkese lazım
  • efrasiyab87  (25.07.15 16:04:46) 
ben lisedeyken ailecek görüştüğümüz bir arkadaşım bize gelmişti ve ebeveynler ve biz ayrı ayrı içmiştik. ben bant oldum. sonra o zamanki sevgilimle ne bok yediysek o kafayla herşeyi bizimkilere anlatmışım, french kissler kondomlar havada uçuşmuştu yani :) sonra tövbe ettim.


  • bruceandwayne  (25.07.15 16:11:42) 
Yok, oyle olmuyor. Sadece "ne kadar aptal dans ettim oyle" gibi seyler diyorum ertesi gun.


  • stavro  (25.07.15 18:14:18) 
adabıyla içmeyi bir bok zannedip otu boku karıştırıp içerek edepli edepli yerimde durduğum oldu. araya bir kahve 5-10 dk açık havada voltalar ekliyordum. sulandırıyordum vs. yerimde otursam da olurdu ama zaten pis bir asosyal olarak sorun kalabalıkta ne yapacağını şaşırmak oluyordu benim için. içmek ve güzel müzik beklemekten başka bir eylem veya eylemsi yoktu, konuşmaya çabalamak, tanışmak, kaynaşmak hiç sevmem hep kendiliğinden olsun isterim o nedenle sıkıntılı geliyordu bana.

samimi bir gruplaysam da onu sömürmek istediğimden içerken kontrolleri kaldırdım bir dönem.

ertesi sabah kendi kendime yerin dibine girdiğim durumlar oldu*. ağzıyla içmeme döneminin getirilerini sorguladım sonra. ben dans edemeyen bir kütüğüm. dans etmek zaten şeyimde değil. rock çalsın ve ben kopayım, elim kolum havaya savrulsun, gelip biri bana ritme uymadığımı söylemesin amk umrumda değil, gezegenim ben o an, istediğim şey sadece o.

o nedenle ayıklık şoklarına rağmen bir süre bunu sürdürdüm. şimdi evde arada biralarla ruh detoksu yapıyorum. istekliyken ve arık hiçbir halt içmiyorken direkt çakırkeyifliğe ulaşıyorum ve biraz daha ileri gidip sarhoşlukla çakırkeyiflik arası bir yer bulup orada kalabildiğim kadar kalıyorum vs.

ben de oradan oraya koşturmadım. zamanında çok içmişim etmişim gibi oldu ama alakası yok. sadece kısa süreli yoğun içtiğim dönemler oldu. ben ne edepli olmak, ne de içimdeki canavarları öyle herkes yanında çıkartmak istediğimden (yumuşak karın) böyle yapıyorum. saçma sapan davranmamak için kendini kontrol edip durmak bence içmeyi astarı yüzünden pahalı bir iş yapıyor. ne dehidrasyon yaşarım bunun için, ne baş çatlaması, boğaz kuruluğu vs.

uzun oldu ama işte, anlayacağınız, önerim bu. mantık silinmesi demişsiniz ya, silmek istediğinizden oluyor o. zaten mesele o, daha doğrusu benim için oydu. ben onu fark ettikten sonra bu iş benim içkiyi de alışkanlık yapmama kadar gider dedim. bira bende de o dediğinizi yapıyor bu arada, yalnız sigarayla iyi gittiğinden öyle oluyor bende ve güzel zamanı uzatıyor, elde birayla kafayı baba o'riley keman solosu eşliğinde sağa sola koparasıya sallamak kişisel bir ayin haline geliyor falan... gerçi onu da azalttım artık. vücut ne isterse onu fark edin ve yapabiliyorsanız da yapın bence.
  • godoşu beklerken  (25.07.15 18:37:06 ~ 18:46:04) 
herkes yaşamıyor senin durum biraz abartı.


  • snowman  (25.07.15 19:59:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.