[]

neden böyle oldu?

merhabalar;

şimdi durum şu: ben 33 yaşındayım. evli değilim, halihazırda bir kız arkadaşım da yok. neyse konu bu değil zaten. ben bugüne kadar fazla çocuk sevmezdim açıkcası, hatta çocukları hiç sevmezdim, sempatik gelmezlerdi. ama tuhaf bir şeyler olmaya başladı, sormak istediğim de bu zaten. arkadaşlar deli gibi çocuk sevmeye başladım birdenbire, o kadar ki kendime şaşıyorum. sokakta, otobüste falan resmen çocuk seviyorum ki cidden bu hiç ben değilim. ailem, beni tanıyan arkadaşlarım falan hayret ediyorlar zaten. ''belirsiz iyi misin sen sana noldu?'' diyorlar.

bir örnek daha vereyim de tam anlaşılsın durumun tuhaflığı. sigara paketindeki uyarılar var ya resimler. heh onlardan birinde hani bir kadın var boş bir bebek arabasının başında (şurdaki işte: (git: www.google.com.tr neyse geçenlerde akşam oturuyorum odamda masanın üzerindeki pakette de bu resim var, arkadaş ben bu resmi gördüm bir kötü oldum!? yazık kadına çocuğu nerde nolmuş çocuğa!! diye resmen içim burkuldu ya kendime hayret ettim ''belirsiz noluyo saçmalama'' dedim kendi kendime.

siz ne dersiniz niye böyle oluyor? doğanın çağrısı mı bu? iyi de neden şimdi, bu yaştan sonra? bir de yukarda dediğim gibi benim daha kız arkadaşım yok yani çocuk yapma ihtimalinden 20bin deniz mili uzaktayım. bu yaştan sonra da çocuk yapamam zaten, geçti artık. işe güce kaptırdık kendimizi kaldı o işler. ne dersiniz? niye böyle hissetmeye başladım. çocuk videosu izleyip ağlıyorum ya eşşek kadar adam. şu izmir'de mi ne bi yerde dayak yiyen şu suriyeli çocuğa mesela, inanılmaz üzüldüm. niye böyle oldum ben?

 
Evlenip çocuk yapmak için duygusal bir sebebe ihtiyacın varmış, o da "çocuk sevgisi" olmuş.


  • harvey  (25.07.15 13:20:29) 
  • elorelia  (25.07.15 13:21:00) 
merhaba, evli barklı adam olma saatin gelmiş. sırasıyla önce bir hatun bulacak sonra evlenecrk sonra çocuk yapacak sonrada adettendir diyerek ufak bir göbek bırakacaksın.

hayırlı olsun kardeşim.
  • efrasiyab87  (25.07.15 13:22:22) 
biyolojik saatin gelmiş dostum ;_;


  • shotgunwoman  (25.07.15 13:22:42) 
bende pek sevmezdim, 28 den sonra kısa süreli sevebilir hale geldim, bakalım ileride ne olacak, uzun süre katlanamıyorum halen ama sonuçta benim çocuğum değil belki ondandır.


  • selam  (25.07.15 13:24:01) 
kanka senin ilacın bende:
www.youtube.com

  • kosun lan mevzu var  (25.07.15 13:29:33) 
@kosun lan ehahaha çok güldüm :)))


  • belirsiz biri  (25.07.15 13:37:58) 
ve evet sanırım benim biyolojik saat alarm çalıyor! :)

ben bu sadece kadınlara olur sanıyordum, o yüzden kafam karıştı biraz. erkeklere de oluyormuş demek ki? insan içgüdüleri çok acayip ya ve çok güçlü. ilginç gerçekten.
  • belirsiz biri  (25.07.15 13:39:51) 
2 tane yeğenimin doğup büyümesine birebir tanık oldum hala da oluyorum. Yaşları 2 ve 6. Asla çocuk istemiyorum. Erkek olduğun için farklı sorumlulukların olacaktır o yüzden pek etkilemeyebilir seni ama mutlaka biraz zaman geçirmen gerekiyor. Gerçekten çocuk istediğine o zaman karar verirsin.


  • duhan  (25.07.15 13:52:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.