[]

ücret aralığı

Selamlar,
kariyer.net vs' de ücret aralığı soruyorlar ya bazen, ben aslında istediğimden biraz fazla söylüyorum, acaba bir etken olur mu? Düşük söylesem yükseltmezler ama yüksek söylesem(abartmadan tabii) pazarlık payı varmış gibi geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ?



 
Bana da yüzlerce başvuru içinde önce en düşük beklentili olanlara bakıyorlar gibi geliyor. İstediğim maaşı en yüksek beklenti olarak seçiyorum.


  • apartman teyze  (25.07.15 03:25:42) 
- Düşük söylesem yükseltmezler ama yüksek söylesem(abartmadan tabii) pazarlık payı varmış gibi geliyor

+ aynen boyle yap
  • goo.gl  (25.07.15 03:57:08) 
eğer çokkk yüksekse aramıyorlar
biraz yüksekse çağırıyorlar
düşükse veya çok düşükse öncelikli oluyorsun.
  • losev bagiscisi  (25.07.15 03:58:24) 
bana da düşük söyemek avantajlı gibi geliyor, hani çağrılma açısından ama sonradan onun üstünde bir rakam söylenmez herhalde. bu sefer de düşüktewn başlayacak . ikilemde kaldım :(


  • cy7  (25.07.15 06:00:11) 
eğer kurumsal bir yer ise veya +80 çalışanı varsa diyeyim düşük tutmazlar çünkü piyasa bellidir, aynı pozisyonda çalışacak takım arkadaşının aldığı net ücret bellidir.


  • losev bagiscisi  (25.07.15 06:05:28) 
neyse onu yaz, niye kasıyosun, zaten onu soruyorlar?
ik'cıyımben, yüksekse çağırmıyorum. bir de mülakatta pazarlık mı yapayım. o cv'nin değeri zaten bellidir, pozisyona vereceğim ücret de bellidir.
zaten benim düşündüğüm skalada ücret söyleyen başka birileri oluyor.
  • sirkelimon  (25.07.15 09:26:58) 
o işin oluru sence neyse onu yaz. hayaller 10 bin, gerçekler 2500+sodexo olur tabii ama olsun. sırf görüşmeye gidebilmek için fazla düşük yazarsan da çağırmazlar.


  • ufukcel  (25.07.15 09:35:42) 
aynen senin gibi yapiyorum. fazla ucmadan tabii.


  • ben de  (25.07.15 10:32:53) 
sirke, pazarlık derken mutlaka akıllarında minium bir değer oluyor, onu söylersen minimumda kalırsın, o manada.

normalde olması gereken son aldığım ücret minimum ama işte işverenler sıkı pazarlıkçı :)
  • cy7  (25.07.15 23:06:44) 
@cy7 sen çağırılmak için yine de beklentinin bi tık altını işaretle nolur nolmaz... önemli olan o görüşmenin olması bence. sonrasında mülakatta değiştir. bana gelen herkes böyle yapıyor zaten... de ki mülakatta, işin detaylarını da öğrendim, yeni terfi alıcam bıtbıtbıt (fix yalanlar) o yüzden beklentimi "şu" olarak belirtmem daha doğru olacak. azcık taktik yap yani.


  • sirkelimon  (25.07.15 23:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.