[]

Park halinde arabaya vurmuşlar

Ön kapı kolunun altında iki parça çukur ve çizik olmuş.

Bu gibi durumda ne yapılıyor. Çevreden sordum görmemiş kimse.

Bi bardak soğuk su mu içeyim üzerine :(

Resimde arabanın yıkanmış hali var o yüzden o siyahlıklar pek boya izi değil pasta cila ile çıkacağa benzemiyor.

goo.gl

 
sağda solda kamera ara, yoksa o bölgeyi çeken geçmiş olsun.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (24.07.15 21:14:37) 
Karşısında binalar var ve kamera yoktu. Aradım taradım ama bişey bulamadım. Herhangi bir not da bırakmamışlar.


  • gkn  (24.07.15 21:27:52) 
Dosya erişimini engellememiştim aslında publicti ama neden öyle oldu anlamadım.

i.imgur.com
  • gkn  (24.07.15 21:43:18) 
Soğuk su maalesef.
Birileri görmüş olsa, hatta gözünün önünde de olsa kamera kaydı yoksa "şu plakalı araç çarptı" demek bir işe yaramıyor. Adamın gelip evet ben çarptım demesi gerekiyor ya da kamera kaydıyla şikayetçi oluyorsunuz. Aksi durumlarda, yani senin durumunda soğuk su.

  • slayerrr  (24.07.15 21:48:13) 
fotoğrafını çek. kasko bu tip şeyleri ücretsiz ödüyor. park halinde vurup kaçtıkları için yerinden oynatsan da bir şey fark etmez.


  • gotic  (24.07.15 21:54:23) 
Kaskon varsa fotograf cek , kasko policene bagli olarak oderler , kimisi bin liraya kadar karsiliyor kimisi uc bin liraya kadar dedigim gibi policene bagli.


  • JD  (24.07.15 22:04:52) 
@Beyler kasko karşılıyorsa, inanılmaz iyi bi haber verdiniz şimdi. Yarın bi konuşayım.


  • gkn  (24.07.15 22:06:40) 
Kasko varsa kasko öder büyük ihtimalle. Ödeyip ödememesi imzaladığınız sözleşmedeki şartlara bağlı. Orada park halinde oluşan hasarlarla ilgili madde varsa detayı belirtilmiştir. Bazı kaskolar ödüyor çünkü. Yalnız bunun için aracı oynatmadan fotoğraf çekmeli veya kasko şirketinin eksperini çağırmalıydınız.


  • grgn  (24.07.15 22:42:53) 
Kaskon varsa hasarsızlık korunarak karşılayabilir evet ama karakoldan alınmış tutanak isteyebilir. Sigorta şirketiyle görüş, kaza bugün olmuş gibi söylersin tutanak istiyoruz derse karakoldan alabiliyorsun. Polisler nedense buna biraz nazlanıyor ama sigorta istiyor diye ısrarcı ol eğer gerekirse.


  • slayerrr  (24.07.15 22:43:28) 
Abi tutanak filan istemez kasko , beyana bagli karsilama diye bir mevzu var yani senin beyanina gore belli bir miktara kadar karsiliyor benim policem bin liraya kadardi , otoparkta esim duvara surttu arabayi karsiladilar.


  • JD  (24.07.15 23:33:15) 
Beyanla yapıyorlar evet hatta beyanla herhangi bir limit olmadan poliçe sınırları kadar da karşılayabiliyorlar ama hasarsızlık bozulabiliyor.


  • slayerrr  (25.07.15 00:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.