[]

nükleer saldırı sırasında ne yapılmalı?

yani yakınımızda değil de serpintilerle ölümcül hale gelebilecek bir bölgedeysek diye soruyorum. Galiba patladıktan sonra 30-60 dk içinde bşalıyormuş bu serpintiler. O süre sığınak bulmak için mi harcanmalı yoksa altta araba, bisiklet ne varsa hunharca o bölgeden uzaklaşmak için mi kullanılmalı?




 
istanbuldaysan camları kapat ölmeyi bekle arabayla uzaklaşmanın imkanı yok


  • masa penisi  (24.07.15 17:00:10) 
masa penisi, b.düzündeyim hocam yardırırım tekirdağa doğru. bisiklet falan da var hem. Yardırıp aralıksız en az 30-40 ile sürsen bi saatte iyice uzaklaşmış oluyosun ortamdan. önemli olan bu serpintiler kaç km çapında öldürücü oluyor?


  • oddyseus  (24.07.15 17:02:09 ~ 17:03:00) 
nuclearsecrecy.com

Sour, dua edelim de saldıran kardeş tekirdağda patlatacak kadar gerizekalı olmasın :) Olursa da yapacak bi şey yok valla motorla ya da bisikletle yardırabildiğim kadar yardırırım :D Yukarıdaki link ist ortasına düşerse bölgeler ve ne şekilde etkileneceklerini gösteriyor.

Ama bu rusların yaptığı çar bombası mıdır nedir 5-6 tanesi dünyayı yokedebilecek güçte diyolağ

su olayını da ben de bi filmde görmüştüm. nükleer sızıntı olan kapağın etrafını ıslak bezlerle kapatıyorlardı. sebebi neydi ki?
  • oddyseus  (24.07.15 17:13:14 ~ 17:15:49) 
nükleer patlamadan koşarak kaçma olayına benzemiş biraz.


  • liriamer  (24.07.15 17:16:40) 
Sour, oraya atsınlar yaa bak en çok oraya atınca götürüyolar hem. Ben turuncu bölgeyle mutluyum 3. derece yanık diyo. Kanser olup ölmeden bikaç sene yaşarız belki.

liriamer, hocam turuncu bölgede kalıyorum işte. 30-60dkda çok rahat çıkabiliyorum o bölgeden bisiklet ile :)
  • oddyseus  (24.07.15 17:18:07 ~ 17:26:36) 
koşarak kaçacaksın.

(bkz: radyasyondan koşarak kaçan adam)
  • devilred  (24.07.15 17:18:24) 
ben süpürgeyle zeminde biriken nükleeri süpürebiliriz diyo biliyom. bence çok sorun olmaz


  • tonights the night  (24.07.15 18:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.