[]

cilt/vucut bakımı

Ne kullanıyorsunuz? Rahat 1 aydır markaları inceliyorum, en pahalısından en doğal yöntemine kadar okudum ve boğulmuş durumdayım.
Kozmetik markaları eledim.
Dermo-kozmetik ürüne karar kılmışken yok onlarda iyi değil %100 doğal olanlara yönel dediler.
Tamam %100 doğal baktım sonra onlar içinde sahte dediler..

Karma yüze sahibim yeni oluşmaya başlamış kırışıklıklara karşı önlem almak istiyorum, vucut içinde sıkılaştırıcı ve nemlendirici şeyler bakıyorum.
Valla biri bişey önersin artık gidip alıcam o moddayım.

dip not: dermatologum ben kozmetik urun önermiyorum dedi bıraktı.

 
avene ürünleri iyidir. hem de çok iyidir.
firsatkasasi.com'da uyguna satılıyor. dermo-kozmetik bir marka

  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (24.07.15 09:31:29 ~ 09:31:52) 
tesekkurler, akneli cildim yok ama sivilcem var tabi, possay kullandım ama beni çok kuruttu, bioderma kullanıyorum günlük temizlik için.. benim daha çok aradığım şey kırışıklık günlük bakım kremleri yüz için, maskeler..
vucut içinde sıkılaştırcı selülit giderici portakal gorunum engelleyici öneriler

  • eja  (24.07.15 10:03:29) 
Ben de senin gibi arayış içindeydim. En önemli kriterim içeriğinde zararlı kimyasalların olmadığı doğal içerikli bir ürün olmasıydı. Aradığım özellikler huiles & baumes markasında buldum. Nemlendiricim bu markadan ve çok memnunum. Biraz araştırmanı tavsiye ederim. Güneş kremi için de trukid yine aynı özelliklere sahip güvenli bi marka. İki ürünü de tavsiye ederim.


  • cukkalambo  (24.07.15 10:05:54) 
la roche nin hangisini kullandın?
redermic iyi kırışıklık için

+caudalie beauty elixir
+caudalie detox serisi güzel

bana güzellik uzmanı eline geçen meyveyi/kabuğunu/sebzeyi yüzüne sür demişti. portakal gibi asitli şeyler hariç. en iyi bakım oymuş.
  • Mirabel  (24.07.15 10:11:04) 
possay makyaj temizleme/günlük yıkama-temizleme mavili olan 1 sene oldu kullanalı bıraktım ve tam hatırlamıyorum açıkçası ismini..

temizlemede bioderma sebium bana güzel uydu hem yağlılığı dengeliyor hem sivilce çıkartmıor bende, ne de çok kurutuyor..

2 senedir dior kullanıyorum 500tl gibi bişey bir kutusu capture total repair gibi bişey ismi.. göz için dior hydra kullanıyorum ve hiç bir işe yaradığını düşünmüyorum, boşa para veriyorum senelerdir..
  • eja  (24.07.15 10:19:16) 
Temizleme jeli olarak la roche posay effaclar jel
Nemlendirici için la roche posay effaclar k
Gözaltı nemlendiricisi ve sivilce izleri için dermoskin kullanıyorum.
Güneş kremi olarak da solante acnes

Hepsini yağlı cildim için doktor tavsiyesiyle aldım. Şimdilik hepsinden son derece memnunum

Sivilce çıkarsa da üstüne fucidin sürmemi söyledi. Fucidinin henüz olumlu bir etkisini hissettiğimi söyleyemem sürsem de sürmesem de geçmesi aynı zamanı alıyor.
  • 1a2b3c4d  (24.07.15 10:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.