[]

protein tozu hakkında

bu konularla ilgilenen duyunun sporcularına sorum www.hardlinenutrition.com
acaba yeni başlayan için bu protein nasıl bcaa glutamin değerleri nasıl fiyatı nasıl
ve marka olarak güvenilir mi
bu ürünü önerirmisiniz kısacası veya bu fiyata yakın benzer önerebileceğiniz başka bişey varmıdır?

 
Abi bu kadar kasmayın ya nolur. Yeni başlayan birisi hiç kullanmasın zaten. Yok supplementlere yeni başlıyorsan ihtiyacını karşılayamadığın sürece whey ve casein kullan yeter. Zaten artık neredeyse bütün wheylerde var bunlar, kriter olamaz olmamalı.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (24.07.15 04:25:30) 
soya proteini olduğu için pek tavsiye edilmez. Ayrıca bitkisel proteine o kadar para verilmez.


  • empedokles  (24.07.15 04:26:30) 
Soya dünyanın en leş ürünlerinden biri. Tavsiye etmem. Onun dışında, protein tozlarındaki BCAA serbest halde olmadıkları için, yani sindirimde diğer aminoasitlerle aynı şekilde sindirildiği için, ki normalde BCAA içindeki lösin diğer aminoasitler gibi karaciğerde sindirime katılmaz, direkt kaslarda metabolize olur. Asıl numarası da budur zaten. Fakat protein tozundaki BCAA diğer aminoasitlere bağlı olduğu için böyle bir şey olmaz. O nedenle BCAA oranının da bir önemi yok. Ayrıa hepsini geçtim, Türk malı herhangi bir supplement alınmaz.


  • angelus  (24.07.15 08:15:23) 
Türk malı dedik ama bildiğim kadarıyla bu elemanlar da içeriği toptan alıyorlar. Almanya'dan alıyorlardı hatta yanlış hatırlamıyorsam.

Ha hala alınmaz Türk malı, o ayrı.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (24.07.15 08:18:51) 
Tabii protein tozu için hammadde üreten birkaç ülke var: Abd Hollanda Almanya İsrail. Benim bildiklerim bunlar. Herkes buralardan alıyor fakat hammaddeyi işleyip kullanılabilir hale getirme işlemi Türkiye'deki fabrikalarda yapılıyor ve bu işlemlerde ürünün içine ne katılıyor, 100 gramındaki protein miktarı nedir şeker miktarı nedir ambalajda yazan değerlerle gerçek değerler genelde tutmuyor. O nedenle ben çok güvenmiyorum. Bir de ithal ürünler satılırken vergisiydi kılıydı yünüydü diye 50 tane ek ücret konulup bize öyle satılıyor ama Türk malı ürünlerde böyle bir problem olmadığı halde onlar da aynı fiyata satıyor. Tamam hammadde ucuz bir şey değil ama hammaddeyi dışarıdan alıp protein tozu üreten diğer ülkelerin 3 katı fiyatına satılıyor bizde. Bu bile Türk malı supp. almamanın nedenlerinden biri.


  • angelus  (24.07.15 08:31:45) 
Hardline = çöp.


  • arnold schwarzeneger  (24.07.15 08:33:00) 
Öncelikle protein tozu sadece destekleyici gıdadır yani düzenli beslenmenizi yaptıysanız protein tozu onu destekler eğer o düzenli beslenmeyi yapmadıysanız protein tozu bir halta yaramaz.

Yeni başlayan birinin pek ihtiyacı olmaz protein tozuna ama alacağım derseniz işe yaramaz da diyemem yarar. Linkteki soya proteini çöp alacaksanız en temel whey proteini almalısınız marka olarak da ben muscletech kullanıyorum. o da 150 tl gibi bir şey sanırım
  • 4Revq  (24.07.15 09:02:22) 
(bkz: #39154275)


  • inheritance  (24.07.15 09:18:18) 
alma hocam. on whey iyidir başlangıç/orta seviyesi için.


  • eindaclub  (24.07.15 09:32:09) 
lütfen hardline alma.


  • kmtetrfn  (24.07.15 10:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.