[]

fikir vericek olan var mi bana patronum sarkiyor ne yapmalıyım

adam surekli sakayla karışık takiliyodu ben de anlamazliga vuruyodum. israrla abi diyodum. abi deme diyo. ne diyim bey mi diyim diyip yine sakaya vuruyodum falan. evli çocuklu 13 yas da büyük ustelik. bugun baya ciddi ciddi laf etmeye başladı soyle de boyle de. herşeyi soyluyorum adam anlamiyo. lutfen artik bana bey diyon dedi gitti herif. artik bana hayati cekilmez kilicak. parami alamiycam dogru dürüst. bin tane zorluk. ya ne diyim ben bu adama. sunu da anlamıyorum karsindaki insanin senden hoslanmama özgürlüğü yok mu. kimden neyin öcünü aliyosun.




 
tek calisan misin?
Bu yaptiklarini kanitlama ihtimalin var mi diye sordum.

  • godless frog  (24.07.15 02:12:39) 
Bi arkadaşınla anlaş. Sevfilin gibi seni almaya gelsin iş çıkışı. Tanıştırırsın patronunla da. En kısa sürede de ayrıl oradan. Psikolojin bozulur.
Mot: bu verdiğim tavsiyeden de, insanların böyle olmasından da utanıyorum.

  • phoenixboy  (24.07.15 02:16:51) 
Benim eski patron da böyleydi. Dükkandaki personele sarkardı durmadan.
Yalnız ondan tek kurtulma yolu işten çıkmaktı. O dükkanın içinde olduğu sürece rahat vermezdi kesinlikle.
Bence sende çok bulunmaz bir iş değilse ayrıl hemen.
  • büyük engizisyoncu  (24.07.15 02:24:15) 
cevaplar insanı kaygılandırıyor ve çok şaşırtıcı, bu mobbinge girer ve suçtur ayrıca tüm yasal haklarını sonuna kadar alırsın dava açma ve tazminat hakkında saklı kalır, sakın çıkma, adam hoşlanmaktan eziyet etmeye geçerse hemen çıkartmasını talep et, kabul etmezse tek taraflı fesih hakkını kullan, zor kullanırsa diretirse tacize varırsa çık direk noterden ihtarname çek 3 gün içinde, sonra davanı açabilirsin, bir sorun olursa çekinme yaz


  • su birikintisi  (24.07.15 03:10:11) 
Su birikintisi +1


  • sen git ben geliyorum  (24.07.15 04:54:30) 
taciz için taviz gerekir . vermek istemiyorsan hemen ayrıl ..
orada olman bile artık onun için tavizdir .

  • taylor durden  (24.07.15 10:49:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.