[]

sürekli laf sokan erkek?

size yol yapan biri var diyelim baya baya yürüyor.
lakin öyle bi an geliyor ki yürümesi azalıyor ama hoşlanıyor da, laf da sokuyor konuşma arasında katiyen isim hitabı yok, gizli gizli bakıyor, giyilen herşeyi inceliyor ona da laf söylüyor ama laf sokması (onun tabiriyle laf sokmak değil) çıldırtıyor!

ben anlamadım erkekler neden laf sokar?

ya da özele gelirsek bu arkadaş neden laf sokuyor olabilir?

en son sms de ben sana samimi mi davrandım da bana sürekli yazıyorsun anlamadım dedi bende pardon samimi davranmadığını mı sanıyorsun bi kendine gel tamam madem sen laf sokmayı bırak ben de yazmıyorum arkadaş olduğumuzu düşündüğüm için yazıyordum dedim. tamam yazma benim samimi anlayışım daha farklı dedi



bana yürümenin kralını yaptı ya
hayır yürü ya da yürüme bana pasladı hep ama icraat yok defansta tıkandık biz. o ileriye geçemiyor ben de hücum yapmıyorum:S

 
Birbirinize mi laf sokuyosunuz ona göre cevap vericem:

www.eksiduyuru.com

:D
  • neferkitty  (23.07.15 21:13:31) 
yok alakamız yok :)


  • indescribable  (23.07.15 21:25:53) 
ne diyerek laf sokuyor örneğin?


  • whimsical  (23.07.15 21:30:44) 
çok olmadı tanışalı ama bi anda bi çok kişi ile tanıştığım için uçuyor bilgiler falan aynı soruyu defalarca sorduğum oldu. bu sebeple samimi olduğum birine ay kırıldım canım ya vs şaka yaptım, tak laf sokma kendisi de 5 milyonkere soruyor zaten.

birinden slayt alacağım çocuğu tanıyorum ama isim bilmiyorum çok konuşuyor boş konuşmuyor ama. direkt laf, sen iyi anlaşırsın onunla.

bugün mesela bişi konuşuyorduk ortaya, ona söyle çok iyi anlar dedi.


hiçbirine de cevap vermedim ama delirdim böyle ortadan ikiye sinirden ayrıldım!
  • indescribable  (23.07.15 21:34:55) 
bence sevişmek için konuşmuş sonra sevişecek başkasını bulmuş soğumuş senden


  • sta  (23.07.15 21:40:13) 
sta; o zaman bana hesap sormasın laf sokmasın. niye zehir ediyor?


  • indescribable  (23.07.15 21:40:53) 
laf sokma tarzı flörtten ziyade alay maksatlı gibi.

bu durumda "en son sms de ben sana samimi mi davrandım da bana sürekli yazıyorsun anlamadım" dedikten sonra keşke bir şey yazmasaymışsınız.

hoşlandığı halde böyle davranıyorsa o zaman da çocukça davranıyor.
  • whimsical  (23.07.15 21:41:09) 
özgüven eksikliği. çok bekleme ileriye geçmesini.


  • shotgunwoman  (23.07.15 21:41:58) 
yok ya daha selam verirsem indescribable değilim o derece çıldırttı ya yok böyle şey. öyle güzel yürüdü ki, hiç bozmadım normalde mala bağlar sapıtırım.


  • indescribable  (23.07.15 21:44:45) 
Yaslar cok genc muhtemelen. Size yapacak bir sey yok bence. Cocuga benden hoslaniyor musun diye sor, yok derse uzaklassin, hoslaniyorsa birbirinizi yiye yiye ask yasayin.


  • stavro  (23.07.15 21:50:53) 
kesseler sormam.
hayır niye gelip aklımı bulandırıyorsun dimi ya

of!
  • indescribable  (23.07.15 21:53:17) 
ha bir de bugün napıyosun dedim laf soktu sms de, ben de cevabını verdim. durduk yere aklıma hiç gelmiyorsun dedi. ne alaka ben çözemedim


  • indescribable  (23.07.15 22:05:25) 
karşında erkek kezban var, koşarak uzaklaş.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (23.07.15 22:23:34) 
sikintili birisi bu. karismayin.


  • e haliyle  (24.07.15 15:45:36) 
gerçekten bu dediklerin için şu an ağlıyorum biliyor musun? niye bunlarla zaman kaybediyorsunuz? sen buna takılma yoluna devam et, o gerizekalı da gitsin halı saha arkadaşlarına takılsın. daha kadın ruhundan anlamayan ergen erkek ve ilişki ve flört sayısı sınırlı bir genç kız olarak zaman kaybetmeyin lütfen.


  • ispanakli borek  (24.07.15 17:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.